perjantai 19. heinäkuuta 2013

Blogimaailmassa taas!

Muutama vuosi sitten pidin käsityöaiheista blogia aika ahkeraankin, mutta sitten aika ei tahtonut riittää, ja lopulta blogistani syystä tai toisesta katosivat kaikki kuvatkin.

Nyt, kuitenkin, parin vuoden tauon jälkeen, ajattelin yrittää taas... Erilaisissa blogeissa käyn kyllä säännöllisesti vierailemassa ja lueskelemassa, ja niistä saa intoa myös omiin näperryksiin. Koska tämä on lopulta aika yksinäistä harrastamista, blogeissa on se hyvä puoli, että tätä kautta ajatuksia ja ideoita voi myös jakaa muille. =)

Blogini nimeksi laitoin mielikuvituksellisesti Villaa ja lankaa. Siinä tämän blogin suurin sisältö taitaa olla. Joitakin vuosia sitten hurahdin huovuttamiseen aivan täysin, ja jotakin pitää olla puikoilla. Aina.

Huovutuksen osalta enemmän teen neulahuovutusta, mutta myös märkähuovutus tulee kaiken aikaa tutummaksi. Kesällähän siihen on mitä parhaimmat puitteet ulkosalla, ja tietenkin mieluiten auringon paisteessa. =)Neulahuovutuksen hyvä puoli taas on se, että se ei vaadi sen kummempia puitteita, kuin työpöydän ja välineet. Neulahuovutusta voi myös tehdä pienen hetken kerrallaan, märkähuovutus täytyy taas melkein saada kerralla valmiiksi. Niin, siis tai neulahuovutusta voisi tehdä pienen hetken, jos malttaa irrottaa neulasta otteensa. =)

Nyt on vaikein tehty, eli ensimmäinen blogiteksti kirjoitettu. Blogin pitämisestä en aio ottaa paineita, vaan lisäilen juttuja sitä mukaan kuin ehdin.

Jotta eka juttu ei jäisi vain yhteen kuvaan, niin tähän loppuun kuva villaisista kanttarelleista. Oikeitakin alkaa kyllä jo metsistä löytyä! Tän vuoden ensimmäinen kanttarellikeitto on nautittu tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)