maanantai 22. heinäkuuta 2013

Huovutettuja lintuja

Tällainen huovutettu västäräkki valmistui tänään.

Periaatteessa en tykkää huovuttaa töitä, jotka sisältävät rautalankaa tai muita kovia osia, sillä ne haittaavat aikalailla työskentelyä. Tätäkin tehdessä yksi neula napstahti reippaasti poikki, ja tovi kului konttaillessa ilmaan singahtanutta neulanpalasta/palasia lattialta, ennen kuin se on koiraparan tassussa. Ja vaikka neulat eivät menisi poikkiasti, jokainen osuma rautalankaan tylstyttää neulaa. Joskus riittää yksikin kyllin napakka isku, niin neula alkaa olla käytetty. Ja sitä tapahtuu, vaikka kuinka yrittäisi rautalangan sijaintia työssä merkkailla...

Linnuille kuitenkin rautalanka taitaa olla oikeastaan ainoa tapa saada tehtyä jalat. Toinen vaihtoehto on tietenkin jonkinlainen muu istumapaikka.

Koska edellistä blogiani ei enää ole, liitän tähänkin juttuun pari kuvaa aiemmin huovuttamistani linnusta.

Käpytikka
Peippo

Tunturipöllö

Kovin on huovutuspainotteinen ollut tämä blogini alku, ja sitä se varmasti tulee olemaan jatkossakin. Nyt on selvästi huovutusvaihde taas päällä, mutta ehkä jossain vaiheessa kaivelen esiin kuvia myös joistakin muistakin töistä. =)

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia huovutus lintuja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti! Huopalinnuistani on kyllä tykätty, kun yhtä lukuunottamatta kaikki myynnissä olleet on lentäneet uusiin koteihin. Näiden tekeminen on kyllä mukavaa, paitsi että noi rautalankajalat tahtovat aiheuttaa aina pientä huovutusneulahävikkiä.

      Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)