lauantai 17. elokuuta 2013

Huovutettu kissa

Tämän kissan huovutin tilaustyönä. Olen aina hyvin otettu, jos joku pyytää minua tekemään jonkun työn. Parasta ja tärkeintä tietenkin on se, jos tilaaja on tyytyväinen lopputulokseen. =)


Kissa on tuttuun työtapaani valmistettu neula- ja märkähuovutusta yhdistäen. Kissan sisään mahtuu myös viinipullo, joten muun koristekäytön lisäksi sitä voi käyttää myös kattauksissa. Jos kissan kastelee kylmällä vedellä, se jäähdyttää juoman ja pitää sen viileänä. Sama toimii tietenkin myös toisinpäin: Kuivana sen sisään voi sujauttaa vaikka termospullon, ja tiiviiksi huovutettu villa auttaa termospulloa pitämään juoman kuumana.


Taas tätäkin työtä tehdessäni mietin, että vaikeimpia työvaiheita huovutuksessa lienee työn saaminen valmiiksi. Pientä viimeistelyä voisi tehdä loputtomiin... Sitten vain jossain kohtaa on päätettävä, että nyt on valmista, ja tämä on se viimeinen kerta, kun käyn työn neulan kanssa läpi. =)


Rentouttavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kissa, ilmeikäs :) Ja tuolla toisessa postauksessa olevat tontut, joilla ei sitä sukkahousunaamaa ole... hienot, todella hienot, on tonttujen huovutetut naamat.
  Heli
  PS: Kiitos kun vierailit blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli kun tulit vastavierailulle! =) Ja kiitos muutenkin kauniista kommentistasi! Ja juu, kyllä mun on paras huovuttaa noi kasvot! En ymmärrä miten saat niistä niin ilmeikkäitä, mun sukkahousukasvoille ei tullut kuin jotensakin tunnistettava nenä, vaikka kuinka yritin kirjoista neuvoja katsella... Onneksi sitten löytyi firma, josta pystyy ostamaan ihon väristä villaa! =D

   Poista
 2. Hei! Tulinpa kurkistamaan blogiisi enkä suotta - aivan ihania töitä... tällaisia blogeja kelpaa lueskella ihan huvikseen moneenkin kertaan ja ihailla kätten töitä =) Heti, kun opin tekemään omaan blogiini listan seuraamistani blogeista, tiedänpä ainakin minkä lisään sinne hetimiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi mieltä lämmittävästä kommentista! Tuli taas NIIIIIIN hyvä mieli! =) Tuo blogien listaus on vähän ontuvaa minullakin, eipä tuolla sivussa ole kuin pieni osa niistä blogeista, joissa tulee käytyä. Päivitettävää siis olisi... =)

   Poista
 3. Onko tälläinen työ vaikea tehdä jos eiole koskaan huovuttanut? Haluaisitko antaa vinkkiä kuinka tälläinen syntyy?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tämä sen verran suuritöisempi, että ensin kannattaa mielestäni kyllä kokeilla vähän pienemmillä jutuilla, että oppii sekä neula- että märkähuovutuksen perusjutut. Tuolta blogini sivusta kohdasta vinkkejä ja ohjeita huovutukseen löytyy joitakin peruskikkoja. Perusjutut eivät ole vaikeita, ja huovutusta oppii tekemällä, joten rohkeasti yrittämään! =) Minäkään en alussa osannut mitään, mutta into oppia tuottaa kyllä piakkoin tulosta. =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)