torstai 29. elokuuta 2013

Villasukkia

Tässä pari viimeisimpänä valmistunutta villasukkaparia. Värit ovat mielestäni aikas herkulliset! =)


Oranssit sukat ovat kokoa 42 ja pinkit sukat kokoa 38. Sukissa on vahvistetut kantapäät, ja varren pituus koon 38 sukissa on n.21cm ja koon 42 sukissa n.25 cm. Lankana on Novitan 7 veljestä. Siitä on oikein mukava neuloa sukkia, ja sukista tulee kyllä todella kestävät! Laskin, että ensimmäiset villasukat olen neulonut kutakuinkin 17 vuotta sitten, ja ne ovat minulla käytössä edelleen! Toki ajan mittaan käyttö ja pesut jättävät sukkiin jälkensä, mutta se onkin vain ulkonäköseikka. Noiden ekojen sukkien jälkeen näitä sukkia on tullut neulottua pari jos toinenkin, eikä tietooni ole tullut lähipiiristäkään, että yksiinkään sukkiin olisi vielä reikiä tullut. 

Lisäksi yksi loistava ominaisuus tälle langalle on se, että näitä sukkia voi pestä myös pesukoneen hienopesuohjelmalla.

Villasukkien kuvaustaustana oleva puinen "seinä" on löytö isäni varastosta. Markkinoiden jälkeen tuumasin, että olisi hyvä, jos olisi joku tausta, johon töitä saisi esille. Onneksi juttelin asiasta isäni kanssa. Hänen varastostaan nimittäin löytyi aarre, jolla olisi kohtapuoliin lämmitetty sauna. ;)

Tämän näköisenä se varastosta löytyi. Omasta varastostani puolestaan löytyi edellisestä remontista yli jäänyttä valkoista maalia. Eipä tarvittu kuin pientä pölyn puhdistusta ja kevyt hionta hiekkapaperilla, ja sitten pari kerrosta maalia päälle.

Ja lopputulos on tässä! Tähän vielä kiinni joitakin koukkuja ja ehkä pari pientä naulaakin, niin esimerkiksi ripustettavaksi tarkoitetut työt on helppo laittaa esille. Ja tätä olisi tarkoitus käyttää tosiaan myös kuvaustaustanakin. Vielä täytyy hankkia muutama sopivalla kiinnitystavalla varustettu valaisin, jotta huovutukset saa kuvattua myös pimeään vuodenaikaan. Huovutustöiden kuvaus ei todella ole helpoimmasta päästä, ja ilman hyvää valaistusta on mahdotonta saada kuvista oikeanlaisia.

Myös muitakin aarteita tuolta varastosta löytyi, mutta niistä lisää toisella kerralla. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)