lauantai 7. syyskuuta 2013

Knuutilan syysmarkkinat

Eilen ja tänään on ollut ohjelmassa pääosin töiden viimeistelyä. Huomena olisi nimittäin tarkoitus osallistua Knuutilan syysmarkkinoille. Pääosin viimeistelyt ovat kyllä olleet lappujen kiinnitystä ja esimerkiksi villasukkien höyrytystä. Viimetinkaan tuppaa asiat usein jäämään. Sille tosin on olemassa myös sellainen ihan luonnollinen selitys, että kun päivässä sellaiset 8 tuntia menee tuolla varsinaisessa leipätyössä, niin se kummasti vaikuttaa tähän harrastustoimintaan. ;)

Tavaroita pakkaillessani huomasin, että kovin sydämellinen huomisesta myyntipöydästäni on tulossa. Sen verran paljon on hommaa tälle päivälle ollut, että en kovin paljoa käyttänyt kuvaamiseen aikaa. Yllä olevan kuvan otin puuhastelun lomassa pakkaillessani töitä ja pohtiessani töiden esille laittoa. Siitä kuitenkin saa vähän osviittaa, mitä huomena on mukana: Erilaisia huovutettuja koristesydämiä kiekuroilla, teksteillä, napeilla ja pitseillä koristeltuna. Lisäksi kotitonttuja ja villasukkia. Pitsinauhalla ja sydännapilla koristeltuja huopasydämiä on muissakin väreissä kuin nämä kuvassa olevat. Samoin villasukkia on toistakymmentä paria, joten värivaihtoehtoja on myös niissä. (Yhdet sukat olisi vielä puikoillakin, saa nähdä ehtivätkö mukaan. ;) )

Pöydästäni löytyy myös tämä enkelijoukko. 

Lisäksi mukana on huovutettuja pikkulintuja, pannunalusia, pannulappuja, magneetteja, avaimenperiä, rintakoruja ja lisäksi sytykeruusuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)