lauantai 19. lokakuuta 2013

Huopasydän korvakoruja

Olen ollut tämän viikon lomalla, ja aikaa on ollut sekä näperrellä kaikenlaista, että myös näköjään päivittää tätä blogiakin taannoisen pitkän hiljaisen jakson edestäkin. =)

Joskus loppukesästä taisin täälläkin kirjoitella, että suunnitteilla olisi tehdä myös huovutettuja koruja. Nyt olen vihdoin päässyt siis tähänkin hommaan kunnolla käsiksi. Esimerkiksi tällaisia huopasydän korvakoruja olen tehnyt nyt jokusen parin.

 
Korvakoruissa on villasta neulahuovutetut sydämet, kaksi helmiäislasihelmeä ja hopeoitu pitsihelmi. Koukut ovat myös hopeoituja. Pituutta korvakoruilla on 3,5-4cm parista riippuen +koukku.
 
Jotenkin nuo hopeoidut pitsihelmet sopivat mielestäni huovutettuihin koruihin aivan loistavasti. Niissä on jollain tavoin samantapaista herkkyyttä kuin villassakin. Kun löysin ne helmihyllystä, keräsin silmät kiiluen mukaan, ja hamstrasin lisää heti seuraavalla käynnillä. ;)

 
Tämä korumaailma on kanssa sellainen juttu, että se kyllä imaisee mukaansa. Taidanpä lähteä katsomaan, ovatko eilen illalla märkähuovutetut huopahelmet jo kuivuneet... ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)