lauantai 7. joulukuuta 2013

Lämmittelyä...

Istahdin tähän koneen ääreen kirjoittelemaan kuuman glögimukillisen kanssa. Nyt alkaa jo olla mukavan lämmin. Se johtunee hyvin pitkälti siitä, että koiraa iltalenkittäessäni puin vielä päälleeni ylimääräisen toppaliivin, joka kyllä sitten alkoi olla jo aika liikaa kun vauhtiin päästiin. =)
 
Ihanan talvisessa säässä sain olla tänään mukana Knuutila joulukylässä. Siitä siis tämä lämmittely. Vaikka kuinka luulen oppineeni lämmintä kerrospukeutumista, niin vilu tuli vähän kuitenkin.  Varsinkin käsiä on aika vaikea pitää lämpimänä, sillä töiden myynti ja pakkaus ei tahdo edes sormikkaat kädessä onnistua. Pakkasta ei ollut paljoa, mutta pieni pohjoisen puoleinen tuuli teki ilmasta vähän kylmemmän.
 
Tapahtuma oli erittäin mukava kokemus ja omalta osaltani hyvin onnistunut! Kartanon piha oli kaunis ja tunnelmallinen valaistuksineen ja joululauluineen. Tapasin myös paljon erittäin ystävällisiä, mukavia ja hyväntuulisia ihmisiä. Vaikka siis ulkoisesti kotiinlähtiessä oli vähän vilu ja sormet lähes syväjäässä, niin mieltä lämmittää edelleen!
 
Sen verran kiirettä piti, että kuvaamiselle ei oikein jäänyt aikaa, mutta pari kuvaa sentään ehdin ja muistin tapahtuman alussa hätäisesti napata. Kartanon pihapiiristä olisi kyllä saanut ihania jouluisia kuvia vaikka kuinka!
 
Ihan viimeisenpäälle en saanut myyntipöytääni järjestettyä, sillä pienien teknisten ongelmien vuoksi meinasi tulla melkein kiire...
 
Liekö syynä tuuli vai oma sähläys, mutta suunnitelmia töiden esillelaitosta piti pikaisesti hieman muokata. Onneksi muovilaatikoista, joissa tavaroita kuljetin, onnistuin kyhäämään pikaisesti sivupöydän, kun en saanutkaan tuohon "seinääni" viritettyä suunnitelmieni mukaan ns.apuhyllyä tai koria. Tai sain, mutta viritelmä kippasi nurin. =) Paljoa tuulta ei ollut, mutta sen verran, että pöytäliinan helmat lepattivat, ja enkeleitä piti välillä vähän suojata, että pysyivät pystyssä. Jokatapauksessa erityisesti nuo sukat tuossa edessä eivät oikein kovin silmiä hivelevästi ole esillä, mutta onneksi se ei kuitenkaan myyntiä estänyt.
Useampikin ihminen tuli pöytäni luo ihmetellen, miten uskalsin pitää amarylliksiä ulkona pakkasessa? Eivätkö ne paleltuisi? No, nämä amaryllikset eivät palellu! =) Hieman lisävalaistusta pöytäni olisi kaivannut, mutta myöhemmin illan hämärtyessä sain onneksi pöytääni lisää kynttilänlyhtyvaloa. Eipä sen parempaa jouluvalaistusta kyllä taida ollakaan!
 

Ps. Arvatkaapas hämyisestä kuvasta, kuka myöskin oli paikalla? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)