perjantai 6. joulukuuta 2013

Virkistyspäivä ja myyjäisvalmisteluja

Tänään on taas ollut kovin kädentaitopainotteinen päivä: Aamulla keräsin (ison) kassillisen huovutustarvikkeita mukaan, ja lähdin viettämään työkavereiden kanssa mukavaa ja leppoisaa huovutusaiheista virkistyspäivää! Itse käytin päivän jouluomenoita huovutellen. Työporukkaamme kuuluu melkoisia kädentaitajia, ja vinkkejä tuli jaettua niin huovutuksen kuin korujen teon tiimoilta. En ole kovin "tekninen" ihminen, mutta jopa minun oli pakko ottaa kännykkäkamera avuksi, jotta sain talletettua jonkun hyvän työohjeen muistiin. Aika hienoa siis, että meidän ei tarvitse varailla kursseja virkistäytyäksemme, vaan voimme kukin jakaa tietojamme ja taitojamme toisillemme. Seuraavaa kädentaitovirkistyspäivääkin jo suunniteltiin, ehkäpä korujentekoteemalla. =)
 
Kotiin tultuani alkoikin sitten operaatio töiden pakkaus. Huomena Knuutilan kartanossa järjestetään perinteinen joulukylä-tapahtuma, jonne olen menossa myymään töitäni.

 

Pöydästäni löytyy esimerkiksi:


 Huopa-amarylliksiä...
 ...huovutettuja omenoita...
...jouluisia huopasydämiä...
...huopapipareita...
... ja huovutettuja enkeleitä.
 
Näiden lisäksi pöydässäni on vielä esimerkiksi villasukkia, huovutettuja lapasia, - pannunalusia, - pannulappuja, - pikkulintuja, huopasydän korvakoruja ja - avainnauhoja, huovutettuja koristesydämiä ja sytykeruusuja.
 
Jossain vaiheessa viikkoa sääennustukset näyttivät aika huolestuttavilta ulkomyyntiä ajatellen, mutta nyt taitaa näyttää jo vähän paremmalta. Tuulessa ja lumituiskussa ulkomyyntipöydällä voisi olla jo aika haastavaa tällaisten töiden kanssa!
 
Innolla odotan huomista, varmasti hyvin tunnelmallista iltaa! Nyt toivottelen kaikille oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa! Ollaan iloisia ja kiitollisia omasta kotimaastamme! =)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)