torstai 23. tammikuuta 2014

Bää-ää-ääää!

Muutamana iltana korvissani on soinut eräs lastenlaulu, joka alkaa näin: Mitä lammas sanoo, mitä lammas sanoo? Se sanoo mää mää, se sanoo mää, mää... Kiitos työni, ei taida olla eläintä, josta ei joku laulu mieleen tulisi. =D Tätä kyseistä lammaslaulua tuli muutama vuosi laulettua aika ahkerasti, ja hyvässä muistissa tuntuu siis edelleen olevan. Eikä siinä mitään, laulu on hauska ja sanomakin perin hyvä! =)

Lammaslaulut taas ovat soineet päässäni sen vuoksi, että muutama ilta kului lampaita tikutellen. Sain nimittän lammastilauksen, joka sisälsi kuusi lammasta värityksellä neljä valkoista ja kaksi harmaata. Toiveena oli vielä se, että lampaat saisivat kaikki olla eri näköisiä. Onneksi näin! Kuutta samanlaista lammasta en millään olisi osannutkaan tehdä, mutta nyt oli mukavaa, kun sai luvan kanssa tehdä eri ilmeisiä ja muutenkin erilaisia lampaita villoitusta myöten.
 
Tästä kuvakollaasista löytyy koko joukko!
Jokaisesta tilaustyöstä olen aina hyvin otettu, ja toivon, että pystyn saamaan aikaan sellaisen lopputuloksen, jollaista työn tilannut myös toivoo. Aina ei ole helppoa tietää, näenkö minä valmiin työn samoin kuin työn tilaaja. Täytyy sanoa, että tästä työstä jäi itselleni oikein erityisen hyvä mieli, sillä lampaat tänään annettuani ei saajan reaktiosta jäänyt epäselväksi, oliko hän lopputulokseen tyytyväinen vai ei! =) Niin ihanaa, että asialla, joka tuottaa suurta iloa itselle, voi tuottaa iloa myös muille!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)