maanantai 6. tammikuuta 2014

Huovutettu sydän

Minulta tilattiin huovutettu sydän, jossa olisi teksti "tervetuloa" sekä suomeksi että ranskaksi. Väritoiveena oli valkoinen teksti harmaalle sydämelle vihreillä kiemuroilla. Ja tällainen siitä sitten tuli:
Sydämen sisällä on sydämen muotoiseksi leikattu superloni, jonka päälle villa on märkähuovutettu. Tekstit ja kiemurat on tehty neulalla. Ripustuslenkki on tälläkertaa tuolla sydämen takana piilossa niin, että se ei näy päällepäin.
***
 

Niin alkaa taas jälleen arki. Tosin olin töissä kyllä jo viimeviikolla pari päivää, mutta tämä muutama vapaapäivä taas tässä välissä oli hyvä lomanjatko. Tänään tuumasin, että on aika hieman siivoilla tätä jälleen vapaapäivien aikana työpajaksi muuttunutta kotiani. Tekemisen ilo on kyllä vaan niin suurta ja ihanaa, mutta tosiasia on, että kovin montaa projektia ei voi olla kesken samalla, kun pitää töissäkin käydä. Niinpä siis taas seuraavaa lomaa odotellessa yritän tehdä yhtä-kahta asiaa kerralla, enkä esimerkiksi levittää samalle pöydälle sekä ompelu-että huovutusverstasta. ;) Saa nähdä, miten onnistuu! =)
 
Juhlat ja pyhät ovat mukavia, mutta niin on sitten omalla tavallaan myös arkeen siirtyminenkin. Ainakin itse kuljen taas sitä kohti oikein hyvillä mielin! 
 
Arjen iloa toivottelen myös teille kaikille blogini lukijoille! Onni ja ilo on lopulta myös hyvin paljon niitä pieniä päivittäisiä hetkiä, joiden ohi on vaan myös niin kovin helppo huomaamattaan kulkea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)