perjantai 28. helmikuuta 2014

Bloggaajan haaste 31

Löysin Silmukan saalistus -blogista haasteen nimeltään Bloggaajan haaste 31. Yhden yön nukuttuani päätin lähteä mukaan! Josko tämän haasteen kautta saisin tähän blogin pitämiseen vähän lisää vauhtia. Usein nimittäin käy esimerkiksi niin, että joidenkin töiden laittaminen tänne blogiin kestää ja kestää, sekä ajanpuutteen että myös saamattomuuden vuoksi. Toisaalta, saattaa olla, että viimeistään loppukuusta luon itselleni "lämpimiä kiitoksia" mukaan lähtemisestä, kun yritän yön pimeinä hetkinä vääntää juttuja blogiini. =) No, ainakin sen verran sain tuohon muistilappuselle kyhättyä aiheideoita, että alkuun pitäisi päästä. Ja tuleepahan ehkä esiteltyä jokunen unohtunutkin työ. Kun vaan muistaa, ettei ihan kaikkea kerralla, että riittää juttua koko kuukaudelle. ;) 
 
http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html
 
 
Huomisesta lähtien siis luvassa blogipäivityksiä normaalia tiiviimpään tahtiin. Toivottavasti pääasiassa lukemisen arvoisia juttuja, mutta sekin riski tietenkin on, että joistain jutuista paistaa läpi pakosti keksityt aiheet ja tylsyys. =D Pyrin kuitenkin siihen, että pääosin päivitykset liittyisivät tähän blogini aihepiiriin. Jotain muutakin toki saattaa sekaan tässä tapauksessa mahtua. ;)

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että olet innostunut haasteesta! :) Kyllä tästä porukalla selviydytään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle haasteen järjestämisestä! =) Vertaistukea ja tsemppiä taitaa ainakin tarvittaessa löytyä muilta mukaan lähteneiltä, ja mikä parasta, tätä kautta löytää taas uusia mukavia blogeja! =)

      Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)