maanantai 3. helmikuuta 2014

Mustat huopahelmet

Blogini aiheet jatkuvat edelleen samassa aihepiirissä kuten ennenkin. Ja helmiaihetta on luvassa vielä lisää, sillä nyt menee jo näköjään jopa niin päin, että päivitykset eivät pysy samassa tahdissa valmistuneiden töiden kanssa. =D
 
Tässä siis jälleen yhdet huovutetut helmet.
Tämän idean sain yhtenä arkisena aamuna aamupalaa syödessäni, ja sen jopa piirtelin paperillekin! Jotain innostuksen laadusta kertoo siis sekin, että näitä ideoita syntyy jopa aamulla! =D Yleensä ajatus juoksee meikäläisellä parhaiten siinä kohtaa, kun olisi aika vetää peitto korviin ja nukkua... Korun alkuperäinen idea siitä sitten hieman kyllä muuttui, kun tein helmitilausta. Ajatuksena oli, että huopahelmien välissä olisi ollut vain täysin mustia helmiä, mutta viime hetkellä vaihdoin mustat fasettilasihelmet hematiitin värisiin, ihan siitä syystä, että olivat mielestäni niin kauniin näköiset.
 
Korusta löytyy huopahelmiä, hopeoituja helmihattuja, mustia siemenhelmiä ja fasettilasihelmiä. Ja koru on tehty jälleen 0,35mm koruvaijeriin ja korusta löytyy hopeoitu lukko-osa. Korulla on pituutta noin 75cm. Fasettilasihelmet antavat koruun aika kaunista kiiltoa, joka jopa vähän näkyy kuvassakin!
 
Tässä korussa huopahelmet ovat hieman pienempiä kuin aiemmissa koruissani, halkaisijaltaan n. 1,5-2cm. Ajattelisin, että tämän oloiset helmet kävisivät myös meikäläiselle, joka on (ainakin vielä toistaiseksi) vähän arempi korujen käyttäjä. Toisaalta nuo helmihatut tekevät taas korusta näyttävämmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)