lauantai 15. maaliskuuta 2014

Blogigalluppi-haaste

Sain tämän haasteen Marjaanalta Villasukkavuosi blogista. Kiitos Marjaana!

Säännöt:
 
1. Kerro keneltä sait haasteen
2. Ensimmäinen kuva on tärkein tai pieni kollaasi blogistasi
3. Haasta ne, jotka mainitset haasteessa
 

YLEISTÄ
 
Milloin perustit blogisi?

Perustin blogini heinäkuussa 2013. Aiemmin olen pitänyt blogia nimeltä Neulontaa ja muita näperryksiä, mutta jossain vaiheessa blogin pitäminen jäi ajanpuutteen vuoksi tauolle, ja tuon tauon aikana blogistani hävisivät salaperäisesti kaikki kuvat. Niinpä järkevää oli laittaa vanha blogi kiinni ja aloittaa uusi "puhtaalta pöydältä".
 
Mistä blogin nimi tulee?

Blogini nimi Villaa ja lankaa tulee suoraan blogini pääasiallisesta sisällöstä: Blogissani jutustelen tekemistäni käsitöistä, ja suurin osa niistä on tehty villasta ja langasta. =)
 
Mikä on nimimerkkisi tarina?

Nimimerkkini on etunimeni. Päätin, etten ala keksiä tällä kertaa nimimerkkiä, vaan sen mitä kirjoitan,voin kirjoittaa etunimelläni. =)
 
ARKISTO
 
Näytä jokin vanhoista bannereistasi.

Banneria en ole vielä tähän blogiin tehnyt, suunnitelmissa on (sekin) kyllä ollut.
 
Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään.

Jokainen blogiini jätetty kommentti on ihan oikeasti aina minulle iloinen yllätys, ja saa minut hymyilemään!
 
Muutama kuva sinusta vuosien varrelta

Joissakin asioissa olen vanhanaikainen, ja tämä on yksi niistä: Jaan omia kuviani Internetissä erittäin vastahakoisesti...
 
Postaus, mistä olet erityisen ylpeä?
 
Laitettakoon tähän tuo postaus Huovutettuja enkeleitä. En tiedä onko tuossa itse postauksessa nyt niin kovasti mitään erityistä, mutta tekemistäni töistä nuo huovutetut enkelit kuuluvat lemppareihini. Niitä on suunnitelmissa tehdä lisää taas tässä ihan lähiaikoina.
 
 

 Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
Postaus, minkä haluat kaikkien näkevän?

Vinkkejä ja ohjeita huovutukseen -sivu voisi olla sellainen. Ei siksi, että haluaisin niin kovasti esitellä tuota siellä olevaa ekaa tonttuani, vaan siksi, että noilla tonttukuvilla haluan vakuuttaa kaikille, että kädentaidot ovat opeteltavissa olevia asioita! Tuskin meistä kukaan syntyy osaten neuloa tai virkata tai huovuttaa tai ommella... Mutta jos riittää tarpeeksi intoa ja motivaatioita harjoitella ja opetella, niin tuota kaikkea voi oppia! Siihen haluan olla kannustamassa myös tällä blogillani. 
 
SEKALAISTA
 
Oletko tehnyt teemaviikkoa?
En ole.
 
Onko sinulla yhteistyökumppaneita?

Ei ole. Se olisi kyllä mielenkiintoista... hmmm...


Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?


En ole.


TILASTOT


Sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
5618

Lukijamääräsi tällä hetkellä?

5. Maarit, Riikka, Marjaana, mate ja Anu, ihanaa kun olette mukana!  

Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?

60

LUKULUETTELO

Blogi, jonka postauksia odotat eniten.

Luettelossani on hienoja blogeja, joiden jokaisen uusi postaus on aina iloinen yllätys, mutta kaikkein eniten odotan Kaisan Pajupirtin postauksia. Kaisa on huipputaitava tekemään upeita töitä materiaalista kuin materiaalista, ja voin vain ihailla sitä ideoiden määrää, joita Kaisa töissään toteuttaa. Pajupirtin vakivieras olen ollut jo vuosia, vaikka varsinaisesti lukijaksi liityinkin vasta ihan hetki sitten. Pajupirtin tunnelmassa on jotain sellaista, joka liittyy niihin "sitten kun olen iso" -haaveisiin. Niitä nimittäin pitää olla, koko elämän ajan, vaikka olisikin jo aika iso. =)

Blogi, joka on luettelon ensimmäinen ja viimeinen.

Ensimmäisenä on blogi Garden of My Dreams ja viimeisenä Villasukkavuosi.

Blogi mihin liityit lukijaksi viimeksi.

Tähän kysymykseen en kyllä osaa vastata... Lukijaksi liittyminen on minulle ihan uusi juttu, ja kun tähän asiaan tässä viikko-pari sitten tutustuin, liityin lukijaksi useaan blogiin samaan aikaan muutaman päivän sisällä. Olen siis vähän vielä "vihreä" täällä bloggerin puolella. =)

KUVIA

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi.

Koska enkelikuva tuli jo tekstissä aiemmin, niin sitten valitsin nämä:
 
Tämä pari vuotta sitten tulevalle kummitytölleni neulomani peitto on yksi suurimmalla rakkaudella neulomistani töistä. <3
 
 
Tämä kuva on ensimmäisiltä markkinoilta, jossa olin myymässä töitäni. Se oli minulle iso juttu, yksi näistä "isona" -haaveista. Ja iso juttu se ei ollut myöskään vähiten sen vuoksi, miten mahtavaa tukea ja kannustusta perheeltäni ja ystäviltäni sain! Vähän jännityksellä kerroin ääneen, että tällaista nyt ihan tosissani suunnittelisin, ja kannustus jota sain, ja saan yhä, on mulle tosi tärkeää! <3
 
Liikuntavastaava
 
Ei kai tästä kuvalistasta voi näitä karvakuonoja pois jättää... Ja jos laitan toisen, en voi jättää toista pois, joten rikon vähän sääntöjä... Olisi ollut taas liian helppoa laittaa vain kaksi koiraa ja yksi muu kuva. ;) Perusteena siis, että tärkeitä "tapauksia" ovat minulle nämä molemmat. Toinen nyt ajatuksissani, ja toinen tuossa jaloissani umpiunessa. <3
 
Haastan blogit:
 
Koska haastaa pitää ne blogit, joita tässä tekstissä on maininnut, enkä voi Villasukkavuosi -blogia haastaa koska sieltä tämän haasteen sain itse, haastan blogit Garden of My Dreams ja Kaisan Pajupirtin. Toivottavasti haaste ei ole teillä jo käynyt! =)
 


6 kommenttia:

 1. Mukava postaus. :) Tuo huovutettu enkeli on tosi kaunis. Katselin huovutuksiasi myös aikaisemmista postauksistasi, ja Pyhä perhe on aivan ihana. Minulla on muuten jo villat siihen pannunalustaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Meinasi tulla tekstiä vähän turhankin paljon kun alkuun pääsin, joten piti vähän jo jotain karsiakin. Hauskaa oli siis näihin lopulta vastailla vaikka aluksi tuntuikin haastavalta. Mutta MAHTAVAA että sulla on jo villat valmiina! Innolla odotan että pääsen näkemään lopputuloksen! Mukavia huovutushetkiä! =)

   Poista
 2. Kiitos Reija, maafrieind, haasteesta ♥. Olen vaan niin mahottoman huono näissä haasteissa. Mutta tuo Sinun ylistyksesi blogistani on kyllä ihan uskomatonta. Kiitos Sinulle! katsellaan miten ehdin perehtyä kysymyksiin. En lupaa mitään ihmeitä.
  Pääsiäisaskartelut on mielessä ja pajunkissat odottelee tuolla lumisateessa, ei olis enää tarvittu moista valkoista tänne kevään keskelle. Pieni lomantynkä on minulla nyt kun perjantaina vietin ekaa vapaata ja nyt vielä pari arkipäivää on ns. lomaa. Tuntuu työssä, vaikka se on ihan lempiala, että pieni tauko on silloin tällöin paikallaan.
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle ja kauniita kevätpäiviä.
  Toivottelee Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehut on kyllä Kaisa aivan paikallaan ja ansaittuja! =) Eikä mitään paineita tästä haasteesta, itsellänikin meni viikko tätä haastetta sulatellessa, mutta kun omalla lomaviikollani, kun arjen realiteetit olivat ihanasti kadoksissa, menin ja osallistuin tähän postaus päivässä - haasteeseen, niin tämä haaste oli erittäin tervetullut kun voipi olla että viimeistään loppukuusta alkaa aiheet käydä vähiin. ;) Ihania lomapäiviä sinulle! Pääsiäisaskartelujasi täällä myös taas hennon valkoisessa maisemassa odotellen! =)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta. Otan sen mielelläni vastaan!

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)