tiistai 25. maaliskuuta 2014

Enkelinmekkoja ja -siipiä

Viikonloppuna huovuttelin enkelinmekkoja, sekä huopalevyä enkeleiden siipiä varten.

 
Tapanani on, että suunnittelen näiden huovutettavien töiden tekoa niin, että teen märkähuovutusta vaativat työvaiheet viikonloppuisin. Ne yleensä vaativat aikaa vähän enemmän, koska esimerkiksi näitä enkelin mekkoja on järkevämpää huovuttaa kerralla enemmänkin kuin se yksi. Se taas johtuu myös laiskuudestani: Jos kerran levitän huovutuskamppeet kylppäriin, niin mieluummin teen kerralla vähän enemmän "samalla siivolla".
 
Neulahuovutusta taas voi tehdä vaikka vartin kerrallaan, ja siksi sitä pystyy hyvin tekemään myös viikolla iltaisin työpäivän jälkeen, vaikka aikaa ei olisikaan paljoa käytettävissä yhteen menoon. Neulahuovutuksen kun voi lopettaakin milloin vain, märkähuovutus taas täytyy saada kerralla valmiiksi Sehän on sitten taas asia erikseen, saako sen huovutusneula irtoamaan kädestään jo sen vartin jälkeen. Minä harvemmin saan. ;)

 
Nyt olisi siis taas neulahuovutettavaakin hetkeksi. Tosin tehtävänä olisi myös yksi tilaustyökin, joten sen tikuttaminen on kyllä vuorossa ensin, vaikka tässä vielä sen tekemiseen aikaa onkin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)