maanantai 17. maaliskuuta 2014

Koruja

Nämä korut tein itselleni jo pari kuukautta sitten, mutta ovat jääneet laittamatta tänne blogiin. Tällä kertaa näissä koruissa ei yllättäen ole yhtään huopahelmiä! =)

 
Erinnäisten ideointien jälkeen päädyin tekemään kaula- ja rannekorun, jossa on makeanvedenhelminugetteja, helmiäislasihelminugetteja, vaalean savun sävyisiä AAA-kristalleja ja siemenhelmiä. Lisäksi löysin nuo ihanat lasisydämet, joista en sitten kyllä millään yrityksellä onnistunut saamaan niin hyvää lähikuvaa kuin olisin halunnut. Tällä kertaa poikkesin helmikaupassa ihan oikeasti enkä vain netin kautta, ja siellä saamani vinkit ja neuvot materiaalivalinnoissa olivat kyllä taas loistavia!


Korusta tuli mielestäni oikein kiva. Juuri sellainen perus "minunväriseni", hillitty, mutta juhlava. Noihin kristalleihin olen NIIN ihastunut! Niillä saa koruun niin kaunista kimallusta, ja tuo vaalean savun sävy oli tähän juuri oikea. Kiitokset siitä myös asiantuntijan vinkille, itse olisin valinnut ehkä kirkkaan.

2 kommenttia:

  1. Upeat helmet ja nuo edelliset huopa pallot kauniita myös ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mate! =) Huopapalloista osa on jo kasattuina ja kuvattuina, saa nähdä koska siirtyvät ensin koneelle ja sitten blogiin. =)

      Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)