maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lisää kauratyynyjä

Viikonloppuna ompelin lisää kauratyynyjä. Tarkoitus oli tehdä niitä muutama jemmaan, mutta kauratyynyt herättivätkin iloiseksi yllätykseksi sen verran kiinnostusta, että tulikin tarvetta tehdä niitä enemmänkin. Siispä ompelukone käyntiin, ja muutama tyyny valmiiksi, toisin sanoen niin pitkään kuin kangasta riitti. Tänään teinkin sitten työpäivän jälkeen uuden reissun kangaskauppaan. =)

 
Tämän verran sain valmiiksi sunnuntaina. Päälliset vielä puuttuvat, mutta ne ovat jo valmiiksi leikattuina. =)
 
 
Sunnuntaina aikaa vei myös vielä pienet kaavamuokkaukset. Sellaisen muokkauksen tein myös tähän niskatyynyyn, että lisäsin vielä yhden "lokeron" lisää. Ilman näitä lokeroita kaura nimittäin tuppaa valahtamaan yhteen paikkaan, mutta näiden avulla kaura asettuu tyynyssä tasaisesti.
 
 
Niskatyynyjen lisäksi tein myös tällaisen pitkulaisen mallin, jota voi käyttää myös muuallakin kuin niskassa. Myös tähän versioon olen tehnyt nuo "lokerot".
 
Nyt on taas uudet kankaat kuivumassa, minä nimittäin pesen aina kaikki kankaat ennen käyttöä. Nyt siis olisi materiaalia taas ompeluun. Ja ne päälliset myös tuossa valmiina leikattuina pinossa kutsuvan näköisenä odottelevat ompelijaa. =)
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)