perjantai 14. maaliskuuta 2014

Oranssi huopahelmikaulakoru

Tämän korun valmistumisesta on jo hetki. Minulta pyydettiin huopahelmikaulakorua, jossa olisi eri sävyisiä oransseja ja punaisia huopahelmiä, sekä huovutettu sydän.
 
 
Korusta löytyy eri kokoisten huopahelmien lisäksi oransseja särölasihelmiä, strassirondelleja, helmihattuja ja siemenhelmiä. Koru on tehty 0,35 mm koruvaijeriin ja korussa on hopeoitu lukko-osa. Riipuksena oleva sydän on liitetty koruun korupiikillä.
 
Tämän korun teko voisi kanssa liittyä siihen kootut mokat -osioon. Unohdin nimittäin tarkistaa helmien pujotustiheyden ennen lukon kiinnittämistä vaijerin päähän! Kun lukko oli kiinnitetty, huomasin, että vaijeria olikin liikaa. Eikä taaskaan muuta kuin yksi ainoa korjausvaihtoehto: Uusi vaijeri ja uusi pujotus. Arvatkaa, olenko muistanut tämän jälkeen tarkistaa tämän asian noin kahdesti ennen lukon kiinnitystä? ;) Kantapään kautta oppiminen on aika tehokasta oppimista, tosin myös sitten aina välillä aika hermoja kiristävää. Mutta lopputulos oli onneksi hyvä, ja korun tilaaja ilokseni tyytyväinen. =)

4 kommenttia:

 1. Kyllä nää sun korut on niiiiin hienoja!

  VastaaPoista
 2. Pirteän punainen huopakorusi ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tilaustyöt aina hyvin välillä muistuttaa, että kaikki eivät ehkä tykkää pelkästään harmaasta ja ruskeasta ja valkoisesta... ;)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)