keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pannunalusia

Viimeviikolla ja viikonloppuna huovuttamistani huopapalloista- ja sydämistä olen saanut kasattua muutaman pannunalusen. Vielä on palloja pujoteltavina, muutama sydän vaan vielä puuttuu. Pallot olen pujotellut kaksinkertaisella kalastajalangalla, joten pitäisi kyllä pysyä hyvin kasassa ja kuosissa. Näiden tekemisessä on toki hommansa, mutta lopputulos on kyllä vaivan väärti. 
 
 
Harmaata ja valkoista...
 
 
 
...tummaa ja vaaleaa harmaata...


 
..ja valkoista ja punaista.
 

 
Ja tässä vielä kaikki kolme yhdessä. Maanantain aamuaurinko oli niin kirkas, että valotusta tuli tälläkertaa vähän liikaakin. =)
 
 
Nyt alkaa tosissaan hiipiä pieni stressi tämän blogihaasteen kanssa. Mutta sisu ei ainakaan vielä anna periksi luovuttaa, kun yli puolen välin ollaan jo menty. Ken leikkiin ryhtyy jne... ;) Viikonloppuna en ehtinyt ajastaa tekstejä kuin pari, ja varsinkin nämä alkuviikon illat tuntuvat suorastaan lentävän. Töiden kuvaaminen vaan vie oman aikansa, kuvien siirto koneelle ja sitten itse teksin kirjoittaminenkin. Valmiita töitä olisi, puolivalmiista puhumattakaan  ja jutunaiheita mielessä, mutta työssäkäyvän aika on rajallista, vaikka intoa kuinka olisi. Onneksi tiukan paikan tullen koneelta löytyy enemmän ja vähemmän vanhoja töitä kuvattuina, joten saa nähdä muotoutuuko loppuakohden mun päivityksistä jonkinlaisia historiakatselmuksia. ;) Siitä kuitenkin pidän kiinni, että blogini aiheissa tavalla tai toisella pysyn, ja jos se ei onnistu, niin sitten ei tule postauksiakaan. =)
 
Myös se vähän harmittaa, että blogivierailut jäävät viikolla niin vähiin, mutta onpahan sitten viikonloppuna paljon mielenkiintoista luettavaa edessä! =)

6 kommenttia:

 1. Voi hyvän tähären, eihän noin kauniita huopapalloja pannun alle raaski laittaa ☺♥

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä maten kanssa. Kuka noita raaskii piilotella:) Ymmärrän pyöreät pallot ja ehkä osaan semmoisia tehdäkin, mutta entäpä nuo sydämen muotoiset-IHANAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja heti perään toinen ihana! Kiitos Maarit! =) Sydämet on tosiaan neulahuovutettu ja tosi tiiviisti. Märkähuovuttanut niitä olen kyllä myös, mutta silloin on ainakin mun taidoilla vähän hankalampaa saada saman kokoiset. En niitä kyllä millilleen neulahuovutakaan, koska käsityön ei tarvitse mielestäni olla "muotin mukaiset".Tosin nuo punaiset sydämet myös vielä kevyesti märkähuovutin, ja huuhdoin kylmällä ja kuumalla muutaman kerran, mutta lähinnä sen takia, että minimoisin riskin että niistä leviää pannunalusen mahdollisesti kastuttua väriä noihin valkoisiin palloihin. Yleensä kuitenkin noiden villojen kanssa on niin, ainakin näiden Mustasta lampaasta tilattujen, että melkein täytyy olla jo aika kuumaa vettä ja saippuaa myös, että sitä väriä lähtee.

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)