torstai 6. maaliskuuta 2014

Petrooli-pinkki huopahelmikaulakoru

Aloitetaanpa tärkeimmästä: Riikka, lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi, ja Anu, mahtavaa että olet ollut mukana jo jonkin aikaa! On niin hienoa huomata, että näperrykseni ja juttuni kiinnostavat! Blogini tilastot ovat kyllä jo pidemmän aikaa totisesti yllättäneet minut, mutta jokaikinen kommentti lämmittää ja ilahduttaa aina valtavasti, ja se, että joku liittyy lukijaksi asti on jo aivan huippua. =) Itse olen ihan liian laista kommentoimaan muiden blogeissa, vaikka monia juttuja ihailenkin, ja täältä blogini suosikkilistastakin puuttuu edelleen ihan liian monta blogia (josta on tietty eniten haittaa itselleni kun on välillä työtä löytää mielenkiintoiseen blogiin uudelleen) joten myös siitä syystä arvostan näitä asioita kovasti. Näissä asioissa onkin totisesti minulla parantamisen paikka! =)

Huopahelmikorujutut sen kuin jatkuvat! =) Tällä kertaa sekä petroolin että pinkin värisiä huopahelmiä samassa korussa.
 
Tässä noin 70 cm pitkässä kaulakorussa on huopahelmien lisäksi 6mm hopea/kirkas -värisiä lasihelmiä, siemenhelmiä ja pieniä kukkahelmihattuja. Takana taas hopeoitu lukko-osa rapulukolla, ja jonkin matkaa pujoteltuna pelkkiä siemenhelmiä, jotta huopahelmet eivät osu ihan niskan taakse. Nuo lasihelmet ovat mielestäni aika ihanan näköisiä. Vielä olisi odottamassa vastaavanlaisia mutta väriltään pronssi/kirkas.
 
Tässä kun tämä Bloggaajan haaste 31 on päässyt hyvin alkuun ja näitä blogiaiheita on tullut mietittyä, olen pohtinut, että tämän haasteen jäljiltä taitaa olla oikeastaan kaksi vaihtoehtoa: Joko tämä bloggaustahti saa kirjoituskynnyksen niin matalaksi, että jatkossakin juttuja tulee tiheämpään tahtiin, tai sitten blogini viettää syvää hiljaiseloa koko huhtikuun. =D Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu hauskemmalta kuin luulinkaan, ja ideoita on tullut hyvin mieleen. Ainoa asia mikä vieläkin huolettaa on, miten aika riittää. Mutta onneksi näitä juttuja voi myös ajastaa kiireisten päivien varalle! =) Ja onneksi ajoittaisen laiskuuden vuoksi on niitäkin töitä odottamassa joiden blogiin laittaminen on jäänyt. Se hyvä puoli tässä ainakin on, että tämän haasteen kautta olen löytänyt ihania, itselleni ihan uusia blogeja, joita on ollut tosi mukava käyvä lueskelemassa!

4 kommenttia:

 1. Kauniit helmet. Petrooli on kaunis väri, joka löytyy myös posliiniväreissä.
  Hyvää kevään odotusta ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Petrooli on ollut suosikkivärejäni jo useamman vuoden. Voin vain kuvitella, miten ihanalta petroolilla maalattu posliini voikaan näyttää! Hyvää kevään odotusta myös sinulle, ja kiitos kun olet myös liittynyt blogini lukijaksi!

   Poista
 2. Hienot helmet! Blogissasi on upea ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Blogin ulkoasu on aikalailla valmiiseen pohjaan tehty, toki tietenkin fontit ja tekstin värit ja omat kuvatkin siihen vaikuttaa. Jos olisi tarpeeksi taitoa, voisi tietenkin tehdä ihan oman, vaan kun en tiedä, miten tuo pään sisällä oleva kuva siirretään tuonne tietokoneen ruutuun. =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)