sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Petroolin värinen huopahelmikaulakoru

Eilen kerroin villatilauksesta, ja esittelin jo kuvan valmiista huopahelmistä. Huopahelmistä valmistui tällainen kaulakoru.
 
 
Kaulakoru on noin 80 cm pitkä ja koru on jälleen tehty 0,35mm koruvaijeriin. Huopahelmien lisäksi korusta löytyy hopeoituja helmihattuja, fasettilasihelmiä, kristalleja ja siemenhelmiä. Niskapuolella hopeoidun lukko-osan molemmin puolin on pujoteltu jonkin matkaa pelkkiä siemenhelmiä, jotta huopahelmet eivät osuisi niskan taakse.
 
Olen nyt aivan ihastunut noihin kristalleihin! Ne ikäänkuin "maastoutuvat" koruun, tässä tapauksessa tuonne siemenhelmien sekaan, mutta kuitenkin kristallit antavat koruun ihanaa hillittyä kimallusta, mikä ei tietenkään kuvissa juurikaan näy. 
 
Tässä erilaisia aiheita Bloggaajan haaste 31:een liittyen mietiskelleenä ja muualtakin lueskelleena tuli mieleen, että yksi hyvä aihe voisi olla sellainen käsitöihin liittyvä kootut typerät mokat - tyyppinen juttu. ;) Tämän korun tiimoilta olisi tullut siihen tekstiin yksi hyvä kohta: Sain korun valmiiksi myöhään perjantai-iltana. Lauantaina sitten aamusella tyytyväisenä vilkuilin sitä pöydällä, kunnes huomasin, että uusiksi meni! Olin nimittäin pujottanut vaijeriin yhden helmihatun väärästä reiästä! Arvatkaa, ottiko päähän! Helmihattu oli niin vähän vinossa, että jostain syystä se oli jäänyt huomaamatta. Yritin ottaa kuvaakin mokasta tänne laitettavaksi, mutta edes kuvat aiheesta eivät onnistuneet. =D No, eipä muuta kuin purkamaan ja uusi pujotus uuteen vaijeriin. Muutahan korjausmahdollisuutta ei tässä tapauksessa ole. Nyt jo hymyilyttää, mutta heti asian huomattuani ei. =D
 
No, virheistä oppii. Tästälähtien syynään noiden helmihattujen ym. pujotuksen vieläkin tarkemmin, ja tarkistan korun kauttaaltaan kahdesti, ennenkuin suljen vaijerin molemmat päät! ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)