lauantai 29. maaliskuuta 2014

Risutöitä

Kirjoitetaanpa nyt vielä yksi juttu aiemmin tehdyistä töistä. =) Tämäkin on sikäli ihan perusteltu, että nämä risutyöt ovat yksi juttu, johon jossain vaiheessa hurahdin myös. Aivan viimeaikoina risutöiden tekemisessä on ollut pieni tauko, mutta kunhan taas saisin ihanaa ja taipuisaa risua, niin mikäpä olisi istuskella mökin pihassa sitä vääntelemässä. =) Mutta tässä siis muutama kuva tekemistäni risutöistä.

 
Nämä risulinnut on tehty Suvikummun Marjan ohjetta mukaillen.
 

 
Tämän risukorin tai -ruukun tekemiseen upposi reilu säkillinen risuja, mutta sen sisään mahtuukin sitten aika monta ruukkua kesäkukkia. Harmikseni en nyt löytänyt kuvaa ruukusta istutuksineen.

 
Risukranssien teko on myös mukavaa puuhaa! Ja mikä parasta, risukranssit ja huovutus sopii hyvin yhteen! Tässä kollaasissa joitakin tekemistäni risukransseista.
 
Tämä taisi olla Bloggaajan haaste 31:n ensimmäinen myöhässä tullut teksti, kun vuorokausi ehti juuri vaihtua. Nippanappa olisin saanut kyllä postauksen vuorokauden oikealla puolella tehtyä, mutta jostain syystä Bloggeri jumitti niin, että meinasin jo heittää hanskat tiskiin. Onneksi onnistui lopulta kuitenkin! =)
 
Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)