sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viimeviikon iltapuhteita ja haastemietteitä

Jos viikolla työpäivien jälkeen haluaa olla näissä hommissa tehokas, on syytä etukäteen miettiä ja valmistella, mitä tekisi. Myös mahdollisimman simppelit hommat sopivat hyvin iltahommiksi, ja tässä hyvä esimerkki niistä.

 
Tässä viimeviikon aikaansaannokset. Vähän jäin suunnitelmastani, joten nelisenkymmentä huopapalloa jäi viikonloppuhommiksi, ja ovat nyt kuivumassa.
 

Nämä huopapallot ovat mielestäni kauniita jo pelkästään! Voisin laittaa niitä ison lasipurkin täyteen ja hyllylle koristeeksi! =D Siksi ajattelinkin, että ehkä näistä pelkistä palloista voi aivan hyvin tehdä oman jutun.  Huopapallojen seasta näkyy myös joitankin neulahuovutettuja sydämiä. Niitä vielä tarvitaan lisää, ja siinä tämän päivän puuhaa. Esimerkiksi. ;)
 
Kun kaikki osaset ovat valmiina, onkin aika kasata nämä yhteen. Siitä lisää kuvia toivottavasti jossain vaiheessa ensiviikkoa.
 
Bloggaajan haaste 31 onkin jo edennyt puoleen väliin asti. Hyvinhän tämä on mennyt, mutta pikkuisen jännittää, onnistunko kuukauden loppuun asti jatkamaan tätä päivittäistä bloggausta. Aika kun on kuitenkin rajallista... Ja haluan yrittää pitää kiinni siitä, että haasteenkin aikana blogini aiheet liittyvät siihen, mistä täällä blogissani yleensäkin kirjoittelen. Mutta saapa nähdä! Eikä tämä nyt niin vakavaa ole! =D Jos aika tai jutunaiheet loppuvat, niin sitten hyväksyn sen, ja olen tyytyväinen siitä mitä ehdin. Bloggaamista pelkän bloggaamisen vuoksi en näe oikein mielekkäänä. Mutta pieniä tuskastumisia lukuunottamatta hauskaa tämä on ollut!
 

2 kommenttia:

  1. Ihania huopapalloja. Nuohan kävisivät lasipurkkiin valosarjan kanssa sisustuselementiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi valosarjahan olisikin tosiaan hyvä noiden lisäksi! Hyvä idea! =)

      Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)