keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Huopakukka-asetelma: Valkoiset liljat

Jostain syystä tämä blogin pitäminen ei nyt kovin aktiivisesti suju, vaikka valmiita töitä olisi tänne useampikin laitettavaksi. Ne työt jäävät nyt vaan jumiin tuonne kameraan, tai viimeistään siihen vaiheeseen, kun ne pitäisi koneelta valikoida. Mutta ehkäpä tämä tästä taas virkistyy pikkuhiljaa... =)
 
Pienen tauon jälkeen olen taas huovutellut huopakukkia, joista valmistui tällainen asetelma:

 
Alunperin minun piti itseasiassa tehdä vähän toisenlainen asetelma, mutta mieli muuttuikin ennen kokoamista. Tässä siis huovuttamistani kukista osa, ja se toinen osa on toivottavasti lähiaikoina siinä asetelmassa, joka vielä on suunnitelmana mielessäni. Yksi idea vähän niin kuin siis jakautui kahdeksi ideaksi. =)
 
 
Kuten aiemmissakin huopakukkatöissäni, kukat on taas "istutettu" oasikseen. Kukat kaikkine osineen on märkähuovutettu, ja kukkien varren sisällä on rautalankaa, jotta varret varmasti jaksavat kantaa kukat. Ruukkuna on taas sinkkiruukku, jonka halutessaan voi laittaa tietenkin suojaruukun sisään. Minun silmääni kyllä tämä sopii ihan näinkin.

4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upea! Yritä nyt saada ne kaikki muutkin kuvat kamerasta tänne, haluan nähdä ne kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Kyllä nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni, kun näin hyvää kannustusta tulee! =)

   Poista
 2. Onpa todella huikaisevan kauniit liljankukat, tykkään ☺♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mate! Oon tosi otettu kaikesta positiivisesta palautteesta aina, ja erityisesti lämmittää, jos sinä, joka olet niin supertaitava maalaamaan kukkia, näet nämä näin! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)