tiistai 1. huhtikuuta 2014

Violetteja kauratyynyjä

Tuo Bloggaajan haaste 31 päättyi, mutta tuumailinkin, että kun kerran maaliskuussa pääsin hyvään vauhtiin, niin taidanpa yrittääkin jatkaa samaa tahtia vielä tämän huhtikuunkin! Jonkinlainen haikeus taisi haasteen loppumisesta seurata, kun nimittäin maanantai-iltana asiaa vielä uudelleen mietittyäni totesin, että eipä tämä blogin päivittäminen nyt lopulta niin kovin ylivoimaisen työlästä ja aikaavievää jokapäiväkään ole. Ja on kiva, että blogi elää ajantasaisesti tehtyjen töiden mukana! Siispä haastankin itseni päivittämään blogini päivittäin vielä myös tämän huhtikuunkin ajan! Lähteekö joku muukin haasteeseen mukaan?! ;)
 
Sitten jälleen kauratyynyasiaa. Kerroinkin jo aiemmin tekeväni kauratyynyjä myös violetilla päällisellä, ja tässä ne nyt olisivat valmiina.
 


Nyt täytyy kyllä sanoa, että kovin edukseen eivät nämä kauratyynyt tässä kuvassa ole. Sen siitä saa, kun kiireellä yrittää kuvata... Kuvasin nämä siis heti ompelun päätteeksi, mutta alkoi olla jo iltalenkkiaika, ja sain sen verran hoputtavia ja odottavia katseita lattiatasolta, että kuvat tuli räpsittyä aika nopeaan. No, onneksi tässä ei nyt ole muuta uutta kuin väri, samaa mallia siis ovat kuin aiemmatkin kauratyynyt.
 
Näiden lisäksi ompelin myös yhden kauratyynyn toivotuilla mitoilla. Koska tällä kauratyynyllä oli suhteessa enemmän leveyttä kuin tuolla ylemmän kuvan pitkulaisella tyynyllä, ompelin neljä "lokeroa" tällä kertaa vähän eri tavalla.
Niin, ja sitten vielä siitä lupauksestani päivittää tätä blogia päivittäin myös tämän huhtikuun ajan...
 
APRILLIÄ, SYÖ SILLIÄ, JUO KURAVETTÄ PÄÄLLE! =D =D =D

Onnistuinkohan hämäämään ketään? ;)

6 kommenttia:

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)