perjantai 16. toukokuuta 2014

Huopahelmikaulakoruja

Taas eletään toukokuuta, ja sen kyllä huomaa! Vuodessa on muutamia melko kiireisiä kuukausia, ja toukokuu on yksi niistä. Tuntuu, että iltaisin töiden jälkeen ei saa tehdyksi puoliakaan siitä, mitä suunnittelee, saatika että saisi mitään aikaansaamaansa tänne blogiin. Nyt kuitenkin parit kuvat huovutetuista helmistä.
 
 
Ensin nämä vaalean violetit, joihin itse tykästyin kovasti! Edellistä korutilausta tehdessäni bongasin nämä kantikkaat kolmiopisarahelmiäislasihelmet, jotka sopivat tämän sävyisten huopahelmien seuraksi juuri niin ihanasti kuin kuvittelinkin! Kärsivällisyyttä siinä kyseltiin, kun katselin helmiä pöydällä vieretysten, ja odotin sopivaa aikaa että ehdin kaivaa korutyövälineet esiin ja alkaa hommiin! ;) Edellä mainittujen helmien lisäksi korussa on hopeasisuksisia siemenhelmiä ja pieniä kristalleja. Pituutta korulle tuli hieman reilut 80cm.
 
 
Lisäksi sain valmiiksi korun myös hetken valmiina odotelleista vaalean sinisistä huopahelmistä. Kuten aiemminkin tekemissäni koruissa myös tässä korussa on siemenhelmiä, kristalleja ja fasettilasihelmiä.
 
Viikonlopulle olisi suunnitteilla vielä vähän lisää koruhommia, ja töitä pitäisi alkaa kasailla kokoon myös sillä silmällä, että seuraavana viikonloppuna olisi ohjelmassa kesän ensimmäiset myyjäiset. =) 
 
Mukavaa viikonloppua! Melkoisen kesäistä sellaista on ainakin tänne suunnalle lupailtu! =)

2 kommenttia:

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)