lauantai 17. toukokuuta 2014

Huopakukkarintakoruja

Silmukan saalistus - ja Pipon ytimestä -blogien järjestämässä Silmukan ytimestä -haasteen toukokuun aiheena on kukka. Ja sehän sopii minulle! =) Kukaan ei varmasti ylläty siitä, että minun haastekukkani on tehty huovuttamalla. Tälläkertaa nämä huopakukkani ovat rintakoruja, joilla voi somistaa niin vaatetusta kuin asusteitakin.


Kukat on huovutettu suomalaisesta lampaanvillasta. Kukkien keskustana kimaltelee kristallilasihelmi, ja kukkien takana tietenkin neula kiinnitystä varten.
 
 
Kukkien halkaisija on noin 8 cm. Ikävää, että näitäkään ei heti kerralla voi tehdä maailman kaikissa väreissä, vaikka olisi niin kiva nähdä heti, miltä mikin sävy näyttää! =) Ja sävyistä puheen ollen,  violetissa kukassa on vaaleanpunaisen sävyinen kristallilasihelmi, oranssissa oranssinkeltaisen sävyinen ja vaaleanpunaisesa kirkas. Myös tuolla kristallilasihelmen sävyllä on yllättävästi merkitystä, sen taas huomasin kun näitä helmiä kukkiin valitsin.
 
 
 
 
 
http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/05/silmukan-ytimesta-haaste-52014.html

12 kommenttia:

 1. Tosi kauniita. Näistä tulee jotenkin mieleeni Helsingissä sijaitseva pieni liike, Via Minnet, joka myy nahkakoruja. Jotain samaa aitoutta noissa materiaaleissa. Upeita kukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! Tuo liike onkin minulle tuntematon, joten täytyypä yrittää tutustua! =)

   Poista
 2. Todella kauniita kukkia. Varsinkin tuo oranssi hehkuu upeasti.

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)