perjantai 30. toukokuuta 2014

Huovutettu aasi

Minulta tilattiin huovutettu aasi. Aasin sisällä on taas tuttuun tapaan neulahuovutettu "vanurunko", mutta muilta osin aasi on tehty lampaanvillasta. Olen joskus tehnyt aasin myös rautalankarungolla, mutta silloin huovutus on mielestäni huomattavasti haastavampaa ja neulatkaan eivät siitä tykkää.Tämän näköinen aasista lopulta tuli. Pään kanssa oli alkuun melkoisia vaikeuksia, aasi näytti pitkään itsepintaisesti koiralta, mutta lopulta sain kuonon muistuttamaan hiukan enemmän turpaa. =) Toiveena oli, että aasin jalat olisivat huovutettu yhteen, ja että aasi olisi leikin ja kuljetuksen kestävää mallia, joten aasin häntä ja harja on myös tiiviiksi huovutettua. Minusta aasille kuuluu tehdä tuonne selkään aina tuo ristikuvio, ja niin tein sen myös tällekin aasille. Aasi on jo toimitettu saajalleen, enkä tullut mitanneeksi aasin korkeutta, mutta se on kooltaan kutakuinkin mittasuhteissa aiemmin huovuttamieni paimenien kanssa.

 
Viime lauantaina oli kesän ensimmäiset Huopion markkinat, jossa olin myymässä töitäni.  Tässä kuva myyntipöydästäni "viittä vaille valmina". Viittä vaille siksi, että kaikenlaista tarviketta lojui vielä tässä kohtaa siellä ja täällä pöydän ympärillä, siitä siis tämä vähän tiukka kuvan rajaus. =) Päivä oli oikein mukava, ja keli hyvin helteinen! =)
 
Nyt on olo ja mieli aika hyvä ja keveä, minulla alkoi nimittäin KESÄLOMA! Arvaattekin ehkä, mitä lomalla ainakin aion tehdä! ;)

4 kommenttia:

 1. Olet kyllä huovutuksen mestari, nuo edelliset linnutkin niin kauniita ☺
  Mukavaa kesälomaa Sinulle☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sekä kehuista että kesälomatoivotuksista! =) Tosin, mestariksi on kyllä vielä noin suunnillrrn aika monta miljoonaa juttua huovutuksesta oppimatta. Tää on vähän semmoista, että mitä enemmän tekee, sitä enemmän huomaa mitä ei osaa. ;)

   Poista
  2. Markkinoilla on ihan kiva olla myymässä, hyvän näköinen myyntipöytä Sinulla. Minä tykkään aika pienimuotoisista myyjäisistä ja markkinoista ja olen huomannut, että niissä on parhaat myynnit. Meilläkin on mökkialueella monet markkinat ja torit, jossa voi myydä tuotteitaan

   Poista
  3. Kiitos Seija! =) Taitaa olla niin, että pienimuotoisemmilla markkinoilla myös tavallaan "erottuu" helpommin. Ja kyllähän minäkin mieluummin tuollaisilla pienimuotoisimmilla olen, tosin en nyt niin kovin isoissa vielä ole käynytkään. =) Mutta mukavia kokemuksia niistä tulee. Tietenkin on ihanaa kuulla ja nähdä, että ihmiset pitävät töistäni, mutta hienoa on myös päästä näkemään markkinoilla muitakin käsityöihmisiä ja heidän töitään. Esimerkiksi lauantaina markkinoilla pääsin ekaa kertaa hypistelemään koirankarvalankaa! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)