keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lintuja, enkeli ja pakkauspuuhia

Tällä viikolla olen kyllä yllättänyt itsenikin ja ollut melkoisen ahkera! Ja syytäkin on ehkä olla! =)
 
Viikonloppuna sain tehtyä vielä jokusen huopakorun, mutta niistä kuvia tuonnempana, ettei vallan yksipuolisiksi mene nämä päivitykseni. Korujen teon jälkeen oli mukavaa taas vaihtelun vuoksi ottaa huovutusneula käteen. 
 

Tikutuksen tuloksena syntyi huovutetut linnut västäräkki ja peippo. Kumpaistakin näkyy tällä hetkellä tuolla ulkosalla melkoisen kiireisen näköisissä puuhissa.

 
Lintujen huovutus on hauskaa puuhaa, koska jokaisesta linnusta tulee taatusti aivan oman näköisensä. Västäräkille eritoten tuntui muotoutuvan kuin itsestään asento, joka saattaisi kyllä hyvin olla pysäytyskuva pyrstöään heiluttavasta ja ripeään tahtiin pyrähtelevästä linnusta. =D
 
 
Lintujen jälkeen tein vielä yhden enkelin. Enkeleitä on muuten hauskaa huovuttaa samasta syystä kuin lintujakin: Vaikka näitä on tullut jo aika monta tehtyä, on aina hauska nähdä, millainen enkeli milloinkin syntyy. Vaikka kaikki enkelit ovat periaatteessa samanlaisiksi tehtyjä, niin kasvottominakin jokaisella on ainakin minun silmissäni omanlaisensa ilme. Ehkä saattaa olla niinkin, että tuo ilme on vain katsojan silmissä?
 
Huovutuksen lisäksi aika on kulunut joutuisasti myös pakkauspuuhissa. Ensi lauantaina on Huopion markkinat, jonne olen töineni menossa. Esimerkiksi tämännököisiä juttuja myyntipöydästäni löytyy:
 
 
Sääennusteiden mukaan luvassa olisi aurinkoista ja helteistä keliä, joten jos joskus on oltu markkinoilla syväjäässä, voi tästä viikonlopusta tulla taas hieman päinvastainen kokemus. =)
 
Loppuun on vielä vähän "fiilisteltävä" ja laitettava yksi vähän vanhempi, täällä blogissa joskus aiemminkin ollut kuva:
 
Kun kelit ovat muuttuneet ihanan kesäisiksi, ja kesälomakin alkaa lähitulevaisuudessa jo häämöttää, (ei tosin siis ihan vielä) huomaan ajatusten karkaavan usein näihin tunnelmiin... Mukavimpien kesälomapuuhien kärkisijoille asettuu ehdottomasti huovutushommat ulkosalla, kauniina kesäpäivänä! Näitä hetkiä siis odotellessa... =)
 
Ihania kesäisiä päiviä jokaiselle!
 
 

4 kommenttia:

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)