lauantai 3. toukokuuta 2014

Vuoden eka sienisato!

Lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi Seija!

Tässä tämän vuoden eka sienisato, suppilovahveroita ja kanttarelleja! Tosin, sienisato ei ole tässä kuvassa jääkaapissa, vaan jääkaapin ovessa. Ja tässä tapauksessa maku on kyllä aika villainen. ;)


Nämä huovutetut sienimagneetit huovuttelin pari viikkoa sitten, mutta magneetit kiinnittelin niihin vasta tänään. Nämä ovat olleet myyjäisissä aika suosittuja, joten jokunen pitäisi tehdä vielä lisää. Ja herkkusieniäkin sekaan. Ja ja ja... ;) Ideat kulkevat aina nopeampaan kuin neulahuovuttava käsi. ;)

 
Tässä vielä yksityiskuvassa kanttarelli....

 
...ja suppilovahvero.
 
 
Tämä lauantaipäivä onkin kulunut aika tehokkaasti kaupoilla. Kaikkea pientä ja tarpeellista on tullut hankittua. Mm. sellofaanipusseja ja pahvia töiden pakkauksiin, lisää nauhaa huopakukka-asetelmia varten, ja vanua huovutustöiden sisuksiin. Tällaiset ostokset eivät oikein arki-iltoina onnistu, joten vapaapäivät pitää ottaa tehokkaasti käyttöön. ;) Ostosten välissä poikkesin Gildalla, joka taas käsitteli näpertelijän niskat ja hartiat. Niin ihana ja rentoutunut olo, kun jumit on hierottu pois! Tuon ylellisyyden olen nyt päättänyt sallia itselleni säännöllisesti! =) Jospa se yhdistettynä liikuntaan häätäisi ikävät jännityspäänsäryt...
 
Ilta onkin sitten sujunut noita töiden pakkauksia tehden, koska kesän koittaessa olisi tarkoitus lähteä taas myyjäisiin. Yllättävästi noihin pakkauksiin, vaikka eivät kovin ihmeellisiä olekaan, saa aikaa kulumaan. Haluan kuitenkin, että työt ovat nätisti pakattuja, tai että niissä on ainakin mukana lappu, josta saa selville, kenen näperryksiä ovat. Tästä on ollut myös ihana saada positiivista palautetta!
 
 
Mukavaa viikonloppua! =)
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Nämähän on ihan herkkusieniä☺
  mukavaa viikonloppua Sinulle☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huovutellessani vesi kielellä mietin, että miltä maistuukaan se loppukesän/syksyn eka sienikeitto ja paistetut sienet ja sipulit leivällä jne... =)

   Poista
 2. Hei! ja aivan uusi tuttavuus tämä blogi minulle.
  Bongasin sinut tuosta fb:sta gilda tapahtumasta, varmaan siellä nähdään .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun Eija poikkesit! Ja hienoa että nähdään tuolla Gildan tapahtumassa, olen joskus käynyt blogissasi ihastelemassa ihania töitäsi! Kiva siis päästä näkemään niitä muutenkin kuin kuvista! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)