torstai 5. kesäkuuta 2014

Huopahelmikaulakoru simpukankuoripalahelmillä

Vaikka itse käytänkin paljon maanläheisiä värejä, siis ruskeaa, mustaa, harmaata jne... olen jostain ihmeellisestä syystä ajatellut, että...
 

...ruskeista huopahelmistä ei ehkä kuitenkaan voisi tehdä koruja. Kunnes näin helmikaupassa...

 
...nämä! Luonnonväriset simpukankuoripalahelmet suorastaan huusivat koneen ruudulla! =) Siispä parilla klikkauksella simpukankuorihelmet ostoskoriin, ja sitten kaivamaan villapussista (joku saattaisi kutsua sitä myös jollain toisella nimikkeellä) ruskeaa villaa.
 
 
Simpukankuorihelmien lisäksi laitoin koruun helmiäislasihelmiä, savun värisiä kristalleja ja hopeasisuksisia siemenhelmiä ja hopeoituja helmihattuja.
 
 
Tänään kävin hakemassa tilaamani villat. Minut muistetaan ja tunnetaan jo postissa. =)
 
 
Villat useimmiten toimitetaan tällaisessa pakkauksessa, mikä taas aiheuttaa huvitusta myös postissa. Aluksi, kun siis varsinainen posti vaihtui tähän nykyiseen asiamiespostiin, ja ekaa "perunasäkkiä" sieltä hain, myyjä naureskeli, että hän ihmetteli paketteja hyllyttäessään, että kuka oikeesti lähettää perunoita postissa, ja valmistautui punnertamaan säkin hyllyyn. Nyt asiasta on jo tullut tuttu: Tänään toisen myyjän kanssa asioidessani tämä toinen sivussa naureskeli, että "oot taas tullut hakemaan pottuja". =) Ja täytyy myöntää, että onhan tämä raskaamman näköinen paketti aika hauska kevyesti heittää kainaloon, kun sitä tuolla kanniskelee. ;)


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana perunasäkki! Voin kuvitella miten ihaillen kaltaistasi voimanaista katsellaan kun tuota yhdellä kädellä nostelet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täytyy vaan huolehtia, että kantaa säkkiä niin, että osoitekortti ei näy, ettei totuus paljastu! ;)

   Poista
 2. Huikean kaunis koru.
  Ja hauska "perunasäkki"☺

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)