torstai 26. kesäkuuta 2014

Huovutettuja lintuja

Taas olen huovutellut lintuja, ja tässä muutama kuva niistä!

 
Tässä ensin huovutettu käpytikka.

 
Tikan vatsapuolella on rautalanka, jolla tikan voidaan kiinnittää haluttuun paikkaan.
 
 
Tässä sitten huovutettu palokärki.
 
 
Tämän palokärjen nokka on suuresta koostaan huolimatta turvallisen pehmeää tekoa. =) Ei siis pelkoa koloista terassilla tai parvekkeella. ;) Myös palokärjen vatsapuolella on rautalankakiinnitys.
 

 
Ja tässä vielä haarapääsky. Myös pääskysen vatsapuolella on rautalankaa, joten tämän linnun voi myös kiinnittää melkeinpä mihin vain. Harmillisesti musta villa teki taas tepposet, enkä saannut pyrstöstä kunnollista kuvaa.
 
Näilläkin linnuilla on neulahuovutettu vanusisus. Nyt on vain sellainen ongelma, etten ole enää onnistunut löytämään sellaista huovutukseen soveltuvaa ns. "pitkäkuituista" vanua, vaan vanut, joita olen löytänyt, ovat melkoista silppua, jonka neulahuovutus on suoraan sanottuna välillä aika tuskastuttavaa. Jos jollakin on siis vinkkejä, mistä löytyisi sellaista hyvää koossa pysyvää vanua, niin otan vinkit todella kiitollisena vastaan!!! 
 
Nämä lintuset "lentävät" lauantaina taas mukanani Huopion markkinoille. Tänään puolestani vein Gilda Galleriaan myyntiin huovutettuja koruja. Sieltä löytyy nyt tekemiäni huopakukkarintakoruja, sekä huovutettuja korvakoruja ja kaulakoruja. Korujen lisäksi Gildalta löytyy myös tekemiäni kauratyynyjä. Ja minun tuotteideni lisäksi siellä on kyllä myynnissä myös kaikkea muuta ihanaa! =)

8 kommenttia:

 1. Ihania lintuja! Sinä olet kyllä taituri tuossa huovuttamisessa. :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, kun on taas niin aidon näköisiä lintuja ☺

  VastaaPoista
 3. Sinulta syntyy näköjään mitä vaan! Kivat ovat tikkaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! =) Ideoita kyllä olisi, mutta toteutus ei vaan aina ihan ehdi perässä. ;)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)