torstai 19. kesäkuuta 2014

Isompia huovutettuja rintakoruja

Aiemmin tekemieni huopakukkarintakorujen jälkeen innostuin tekemään vähän isompia huopakukkarintakoruja. Nämä ovat ikäänkuin "kerrottuja" versioita edellisistä. =)
 

Kukan koko on halkaisijaltaan noin 10cm. Kukan keskustassa on pieniä AAA-kristalleja, joita ei kuvasta kylläkään kovin hyvin näe. Todellisuudessa kukkien keskustassa on siis pientä hillittyä kimallusta. =) Kukkien takana on tietenkin neula kukan kiinnittämistä varten.
 
Tässä samaisesta kukasta on myös musta versio, joka osoittautui, kuten mustat huovutukset yleensä, hyvin hankalaksi kuvattavaksi... Tuloksen oli lähinnä musta möykky, joten mustasta kukasta kuva myöhemmin, jos saan hyvässä valossa kelvollisen otoksen aikaiseksi.
 
 
Samoin myös petrooli on haastava väri kuvata. Kamerassa petrooli muuttuu jostain syystä siniseksi, joten pieni kuvankäsittely oli tarpeen oikean sävyn löytämiseksi. Valitettavasti nämä värisävyjen muokkaukset yleensä vaan näkyvät kuvissa niin, että kuva tosiaan näyttää käsitellyltä. Mutta vielä minä nämä villankuvausniksit opin! =D
 
 
Hyvää juhannusta kaikille!
 

4 kommenttia:

 1. Olet kyllä huovutuksen mestari.
  Hyvää Juhannusta sinulle ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä itseoppineella mäntysuovalla läträäjällä ja hullulla villantikuttajalla on kyllä vielä piiiiiiiiitkä matka mestariksi, mutta sanasi Mate lämmittävät mieltäni suunnattomasti! KIITOS!!! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)