torstai 12. kesäkuuta 2014

Linkitetty huopahelmikaulakoru

Joskus aiemmin jo kerroin ihastuneeni linkitettyihin koruihin. Muun näpertelyn lomassa olen tässä tasaiseen tahtiin harjoitellut linkkien vääntelyä ja yhdistämistä. Periaatteessa juttu on aika simppeli, mutta tässäkin tekemällä oppii, eli toisin sanoen toistoa toistoa toistoa, ja lanka alkaa pikkuhiljaa sutjakkaammin vääntyä toivotulla tavalla. Uskon ja toivon, että kun opettelu jatkuu, niin sutjakkaammin alkaa vielä käydä, ja hukkapalat vähenevät...
 
Tässä ensimmäinen linkittämällä tekemäni huopahelmikaulakoru:

 
 
Tätä korua voi käyttää sekä kaulakoruna, että avainkoruna. Riipus on kiinnitetty rapulukolla, ja lisäksi koruun kuuluu kuvasta unohtunut avaimia varten erikseen rapulukolla renkaaseen kiinnitettävä iso rapulukko.
 
 
Korussa on huopahelmiä, fasettilasihelmiä, ja helmiäislasihelmiä. Tähän koruun laitoin jo jonkinaikaa sitten hankkimani harmaan hopeafoliolasisydämen, joka on mielestäni NIIN kaunis. Sydämen kanssa riipuksessa on hopeoitu stardust-helmi. Ja nuo molemmat taas sopivat aikas hyvin yhteen tuon hopeoidun kuvioidun isomman renkaan kanssa. Välirenkaat ja lukot ovat hopeoituja ja lankana hopeoitu kuparilanka, ja korussa oleva ketju on myös hopeoitua.
 
Linkitetyissä koruissa on esimerkiksi myös sellainen käytännöllinen hyvä puoli, että näihin saa kätevästi käytettyä ja yhdisteltyä niitä helmiä, joita on jäljellä muutamia. Niitähän aina kertyy, ja kuitenkin vaijeriin tekemäni huopahelmikorut ovat yleensä sellaisia, joihin yhtä helmilaatua menee useampia. Yksittäisen helmet tulevat näissä myös paremmin esiin.
 
Ja nyt kun alkuun olen päässyt, niin lisää kuvia linkitetyistä koruista myöhemmin. =)
 
 
Jos säät vain sallivat, lauantaina minun olisi tarkoitus mennä töineni Siuronkosken toripäiville. Tällä hetkellä säätiedotukset vaikuttavat taas ihan hyviltä. Jos kuitenkin käy niin, että sää on kovin sateinen, minun täytyy jättää toripäivät väliin, sillä en omista kyllin hyvää sadesuojaa myyntipöytäni päälle...
 
Sunnuntaina puolestaan on Ylöjärvellä Gilda Galleriassa Hyvän mielen myyjäiset. Sinne olen myös menossa, ja sinne pakkaan mukaani pääasiassa koruja. Myös enkeleitä ja kauratyynyjä löytyy.
 
Joskus myyjäisissä on hienoja hetkiä, kun joku kertoo tunnistavansa töistäni, että on käynyt joskus täällä blogissani. Jos siis joskus jossakin tapahtumassa tavataan, niin olisi mukavaa kuulla, että ollaan blogimaailmasta tuttuja! =)
 


4 kommenttia:

 1. Kaunis koru, oi että!♥
  Suloista kesäsunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinttarus! =) Suloista kesäistä sunnuntaita myös sinulle!

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)