lauantai 26. heinäkuuta 2014

Helteisen viikon puuhia

Nyt voi tosiaan sanoa, että huh hellettä! Lämpöä on piisannut, ja täytyy sanoa, että ihan riittävästi minulle! Tälle viikolle on ollut aika paljon huovutuspuuhaa, ja tuuletinta olen kantanut mukanani ympäri kotia aina työskentelypisteen mukaan. Välissä on käyty uimassa, ja taas jatkettu. Onneksi koirallekin tuo uinti antaa mukavaa vilvoitusta helteen keskellä!
 
Tässä pikaisesti muutama kuva tämän viikon aikana valmistuneista töistä. Päivitys on aika pikainen, sillä muutama juttu on vielä tälle illalle tehtävänä... Huomena olen menossa myymään töitäni Häijään markkinoille, ja koska se kuuluisa viimetinka on keksitty, pitää sekin käyttää vielä hyödyksi. ;)

Tässä siis tällä viikolla valmistuneita töitä:
 

Sydänavaimenperiä...
 
 
...peippo, västäräkki ja punarinta...
 
 
...sydänkoristeita...
 
 
...enkeleitä...
 
 
...ja pienen päiväunista kertovia sydämiä.
 
Näiden lisäksi vielä jokuset huopahelmet ja sydänpohjat ja muutamia kerroksia villasukkaakin on vielä jossain välissä tullut tehtyä. Yllä olevat työt, plus kaikenlaista muutakin, kuten tietenkin esimerkiksi huopakoruja, on mukana huomisilla markkinoilla.
 
Mukavaa viikonlopun jatkoa!
 
Niin, ja älkää unohtako villaista haastettani! Voittomahdollisuudet ovat tällä hetkellä aika hyvät. ;) Ja ymmärrän, että tällä hetkellä ja näillä helteillä se villa ei kyllä ehkä ole se kaikkein inspiroivin aihe. ;)
 
 
Villainen haaste blogissani 21.7.-31.8.2014
 
 

 


2 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin, että I H A N I A ☺
  Huh hellettä sanon minäkin kello kohta puoliyö ja +21 näyttää mittari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS mate! =) Juu täällä hiki valuu, kun vikat tavarat on pakattu. Nyt onneksi avonaisesta parvekkeenovesta yhdistettynä tuohon pöytätuulettimeen ilma vähän liikkuu. Kunhan huomiset markkinat on ohi ja olen takaisin kotona, saatan lillua järvessä koko illan. ;)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)