torstai 17. heinäkuuta 2014

Huovutettuja koruja ja kuulumisia

Lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi SannaMarie!

Kovin harvakseltaan on taas tämä blogini päivittynyt, ainakin jos vertaa siihen, että joka päivä on "näpertelypaja" ollut toiminnassa. Myös monta varmasti ihanaa blogipäivitystäkin on odottamassa lukemista. Koneella on kyllä tullut istuttua, mutta se aika on kulunut vähän muuhun... 
 
Tässä muutama tällä viikolla valmistunut koru.
 
 
Tästä huopahelmikaulakorusta löytyy ruskeita huopahelmiä, helmihattuja, särölasihelmiä, helmiäislasihelmiä ja strassirondelleita. Nyt on päästy vauhtiin ruskeiden huopahelmikorujen kanssa. ;) Lisää ruskeita huopahelmiä on nimittäin myös tässä avainkorussa:
 

Huopahelmien lisäksi tässäkin korussa on helmihattuja, särölasihelmiä ja hopeoituja kuvioituja renkaita. Jälleen tämäkin avainkoru on tuollainen erilaiseen käyttöön muokattava: Riipuksena oleva stardust-helmellä varustettu ruskea kuparihohdesydän sekä iso avaimille tarkoitettu rapulukko ovat renkaassa kiinni pienemmillä rapulukoilla. Samoin on myös tässä seuraavassa  mustassa huopahelmiavainkorussa.
 
Mustien huopahelmien lisäksi tästä korusta löytyy kissansilmälasihelmiä, strassirondelleita ja helmiäislasihelmiä. Sekä siis tietenkin tuo kuvioitu ja hopeoitu rengas, jossa edellä kuvatusti kiinni avainlukko ja hopeafoliosydän.
 
Nämäkin korut ovat lähdössä mukaani ensi lauantaina 19.7. Huopion markkinoille.
 
Sinne markkinoille olisi tarkoitus ottaa myös nämä huopakukkarintakorut, jotka tosin ovat vielä vähän vaiheessa... Neulakiinnitys ja keskustan kristallit ja lasihelmet odottavat siis vielä kiinnitystä. Mutta vielä ehtii. =)
 
Alussa kerroin, että koneella on tullut istuttua, vaikka blogia ei olekaan tullut toivotun usein päivitettyä. Myös kaikenlaista muuta on tullut puuhattua. Ja tämä kaikki muu liittyy siihen, että on tullut aika toteuttaa yhtä pikkutytön unelmaa. =)
 
Vuoden verran olen käynyt erilaisissa myyjäisissä töideni kanssa. Viime kesänä pitkän haaveilun tuloksena päätin yrittää, kävisivätkö työni kaupaksi. Haave siitä, että rakkaalla harrastuksella voisi jopa vähän tienata, oli itänyt pitkään. Niinpä päätin tehdä vähän töitä varastoon, ja lähteä yrittämään. Enkä turhaan lähtenyt! =) Vuoden aikana olen oppinut paljon, ja siihen on sisältynyt paljon hienoja kohtaamisia. Töistäni saamani palaute on ollut parempaa, kuin uskalsin edes varovasti toivoakaan! Myös moneen kertaan minulle on esitetty kysymys, mistä näitä töitäni saa ostaa muualta. No, vastaus on ollut, että ei mistään, mutta mukaan olen toki antanut sekä sähköpostiosoitteeni että tämän blogini osoitteen.
 
Tästä kaikesta, siis sekä yhä vain jatkuvasta tekemisen ilosta ja innosta, että saadusta palautteesta, rohkaistuneena olen nyt laittanut vireille toiminimen perustamisen. Y-tunnus minulla jo on, joten sen puolesta asiat "pyörivät", mutta kaupparekisteristä odottelen vielä tietoa toiminimen hyväksymisestä. Tähän asti olen toki hoitanut tämän käsitöiden myynnin verottajan ohjeiden mukaan, mutta toiminimen toivon tuovan mukanaan lisää luotettavuutta sekä mahdollisuuksia. Tarkoitus olisi perustaa pienimuotoinen nettikauppa, ja vielä parin jälleenmyyjän löytyminen olisi hienoa myös! Ja tietenkin myyjäisissä ja markkinoilla käymisen on tarkoitus myös jatkua. =) Jokatapauksessa toiminta tulee pysymään kohtuullisen pienimuotoisena, sillä edelleen teen kokopäivätoimisesti varsinaista työtäni, jonka senkin koen mielekkääksi, motivoivaksi ja haastavaksi. Uskon kuitenkin, että myös jatkossa tämä käsillä tekeminen on vastapainoa varsinaiselle työlleni ja auttaa myös jaksamaan siinä!
 
Tällaisia kuulumisia siis täälläpäin. =) Kunhan asiat etenevät, niin näistä kuulumisista varmasti täällä blogissani kertoilen!
 
Ja vielä yksi kuuluminen, joka liittyy tähän blogiini: Parin päivän päästä tulee kuluneeksi vuosi tämän blogin ensimmäisen blogitekstini kirjoittamisesta! Ja vielä hienompana pidän sitä, että blogini laskurin mukaan kohta on menossa rikki 10 000 vierailun raja! Blogin pitämisessä itsekseen ei oikein ole mieltä, joten ilolla ajattelen teitä kaikki, joiden kanssa olemme tulleet tämän vuoden aikana tutuiksi! Ihanissa blogeissanne on ollut paljon katseltavaa ja luettavaa, ja niistä on löytynyt paljon innostusta myös omaan tekemiseen! Ja koska blogeissakin on tapana viettää synttäreitä, niin siihen liittyen on vähän suunnitelmia myös minulla. Niistä suunnitelmista lisää ensiviikolla! =)
 
Hyvää viikonloppua kaikille!  

4 kommenttia:

 1. Hienoja töitä taas. Onnea aloittelevalle kauppiaalle, tai ethän sinä nyt ihan aloitteleva ole, myyntireitti vaan muuttuu. Olen monesti hymyillyt täällä miten sopivia tuotteita sinulla on myynnissä siellä Huopion markkinoilla, kun jo ihan Huopion nimestä voi päätellä mitä siellä pitääkin myydä, huopatöitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana sekä kehuista että onnentoivotuksista. =) Ja kyllähän tämä kuitenkin vielä aika uutta on. Joihinkin juttuihin on tullut ehkä vähän jotain pienen pientä rutiininomaisuutta, mutta opittavaa on paljon! Ja se ehkä tämän jutun juju ja into onkin. =) Ja Huopion markkinat kyllä "sointuu" tosiaan aika mukavalta. =D

   Poista
 2. Ihania koruja! Ensimmäisenä tuli mieleeni, kun näin tuon mustan kaulakorun, että mistähän tuon voisi ostaa:) Sitten luin pidemmälle ja ajattelin, että JEEE! Pääsen kohta shoppailemaan sivuillesi! Onnea valtavasti! Varmasti menevät kaupaksi ja linkkinapin voin vaikka minäkin blogiini laittaa kauppaasi:) Innostuneena odottelen valikoimaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! =) Voi miten iloiseksi tulin sinunkin viestistäsi! Tällainen rohkaisu tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä, ja vielä tuo tarjous kauppani linkittämisestä blogiisi! Sormet pyörii näppäimillä, kun mietin mitä edes kirjoittaisin.... Ehkä se sopivin on yksinkertaisesti KIITOS! =) Itse olen intoa täynnä tässä asiassa, mutta myös tietenkin uusien juttujen edessä kai kuuluukin tuntea tietynlaista epävarmuuttakin. Nyt ainakin hetkeksi tuota jälkimmäistä karisi pois ja ensimmäistä tuli taas lasti lisää. =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)