maanantai 21. heinäkuuta 2014

Villainen haaste ja arvonta!

Viimeviikolla jo kirjoittelinkin, että blogini aloittamisesta on tullut kuluneeksi vuosi, ja 10 000 blogivierailun rajakin on ylitetty! Mahtavaa! Näistä "rajapyykeistä" johtuen ajattelin, että on myös aika vähän päivittää blogini ulkoasua. Blogin bannerin kuvan huovuttamistani enkeleistä on kuvannut Ritva Somero. Kiitos vielä Ritva upeista kuvista! =)

Blogin ulkoasun uudistamisen lisäksi päätin, että nyt on myös tämän blogini ensimmäisen arvonnan aika!
 
Koska blogissani vierailee mitä taitavimpia ihmisiä, olisi mielestäni jotenkin tylsempää järjestää vain pelkkä arvonta. Niinpä ajattelinkin järjestää haasteen! =) Ja koska kyseessä on minun blogini, niin mikäpä olisi sopivampi haasteen aihe, kuin:

VILLA
 
 
Haastetyölle en siis aseta mitään muuta rajaa, kuin että sen pitää tavalla tai toisella liittyä villaan. Työn ei siis tarvitse olla huovutettu, riittää, että siinä on vaikka esimerkiksi mukana pätkä villalankaa, tai että se tavalla tai toisella jollakin tapaa kertoo villasta, tai liittyy siihen. Työ voi siis olla ihan mikä vain, ja sen toteutustapa voi olla mikä vain. Vain mielikuvitus on rajana! Ja koska toisinaan ideat ottavat aikansa kehittyä, eikä käsin tehden valmista tule hetkessä, aikaa haasteeseen osallistumiseen on elokuun loppuun asti.
 
 
Ja sitten palkinnot:
 

Palkintovaihtoehto numero 1: Käsitöitä tekevän, tietokoneen ääressä istuvan, tai jostain muusta syystä jumiutuneita niskoja hellivä kauratyyny, jossa on pestävä ja hyvin lämmön pitävä fleece-päällinen.
 
 
Palkintovaihtoehti numero 2: Huopahelmikaulakoru. Koska korun pitää olla sellainen, josta käyttäjä pitää, saa voittaja valita kuvan malleista yhden, sekä myös värin, jollaisena korun haluaa.
 
 
Arvon siis molemmat palkinnot, ja osallistujat voivat valita, kumman palkinnon arvontaan haluavat osallistua. Ja näiden lisäksi ehkä vielä jonkun pienenpienen "lohdutuspalkinnonkin". =)
 
 
Tässä vielä haasteen säännöt:
1. Haasteen aihe on VILLA: Haastetyön pitää olla käsin tehty, mutta toteutustapa ja materiaalit voi valita vapaasti. Ainoa ehto on, että työhön pitää jollakin tapaa liittyä villa.
2. Ilmoittaudu haasteeseen kommentoimalla tätä postausta. Listaan osallistujat tämän postauksen yhteyteen. Ilmoita samalla, kumman palkinnon arvontaan haluat osallistua.
3. Kun haastetyö on valmis, käy jättämässä uusi kommentti linkkeineen tähän tämän postauksen kommentteihin. Linkitän valmiit työt myös tähän postaukseen.
4. Jos haasteeseen osallistumisen lisäksi nappaat postauksen lopussa olevan arvontanapin mukaan omaan blogiisi, saat itsellesi kaksi arpalippua.
5. Haaste kestää 31.8.2014 asti. Haastetöiden pitää siis olla valmiina silloin. Arvonta suoritetaan 1.9. ja voittajat kerrotaan tässä blogissa. Ilmoitan voittajille myös sähköpostitse, mikäli osoite on saatavilla.
 
 
Mielenkiinnolla ja jännityksellä jään odottelemaan... ;)
 
 

 Haasteeseen osallistuvat blogit:
 
 
Valmiit haastetyöt löytyvät seuraavista linkeistä:
 25 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tuo kuva, ihana "oikeanlainen" :) Kiitos kiitoksesta, oli hienoa kuvata kauniita töitäsi.
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli kyllä itse kuvaustouhukin! =) Opin siinä sivussa monta asiaa. Tai siis en minä mitään varsinaisesti oppinut, vaan ymmärsin, että kuvaamisessa on oikeesti tosi monta asiaa, jotka vaikuttavat lopputulokseen!

   Poista
 2. Onnea 1-vuotiaalle! Tosi kiva haastearvonta, olen tietenkin mukana. Kunhan pääsen oikean koneen ääreen, niin laitan blogiini haasteestasi linkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana ja hienoa kun lähdet mukaan haasteeseen! Ainakin tällä hetkellä voittomahdollisuudet ovat aika hyvät! ;)

   Poista
  2. Valmista tuli! http://villasukkavuosi.blogspot.fi/2014/08/siis-mika.html,

   Poista
  3. Kertakaikkisen upeat! =) Ja olikos niin, että sinäkin osallistuit tuohon koruarvontaan?

   Poista
 3. Kaunis tuo bannerikuva!!

  Hyvä, kun annoit aikaa reilusti tuohon kivaan haasteeseen. Loma menee reissutessa, mutta ilmoittelen, jos keksin jonkin sopivan haastetehtävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina, pidän siitä itsekin paljon! Ystäväni onnistui saamaan kuvaan juuri semmoista tunnelmaa kuin toivon, ja kaiken lisäksi kuva on vielä otettu minulle rakkaassa paikassa.

   Hienoa, jos tulet haasteeseen mukaan! Ajattelin juuri niin, että moni varmasti tekee tähän aikaan muutakin kuin käsitöitä, sitäpaitsi näillä keleillä villa ei varmastikaan ole se listaykkönen inspiraation lähteenä! =D Mutta ilmoittele jos lähdet mukaan, lisään sitten sinutkin osallistujalistaan! =)

   Poista
 4. Hei! Löysin blogisi Villasukkavuoden kautta ja liityin lukijaksi. :) Tulen mukaan noiden ihanaisten huopahelmien arvontaan, jotain villaista elokuun aikana syntyy varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Tiia, ja hienoa että lähdet mukaan haasteeseen! =)

   Poista
  2. Haastetyöni on nähtävänä täällä: http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2014/08/lampaat.html

   Poista
 5. MInäkin taidan lähteä mukaan. Nuo huopahelmet ovat niin upeat, että niitä pitää tavoitella:) Kiirettä pitää, mutta yksi idea on ollut päässä jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että tulet Maarit mukaan! =)

   Poista
 6. Heipsistä Reija!

  Sain jotakin pientä aikaiseksi Villa-haasteeseen eli näin ollen osallistun siihen.
  http://hahtuvanheijastus.blogspot.fi/2014/08/hahtuvaisia-perhosia.html

  Jos arpaonni suosii, niin keskimmäinen helminauha (onko se musta?) olisi mieluinen.
  Kiitos vielä, kun järjestit kivan haasteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan haastetyön oletkin tehnyt! Mukavaa että tulit mukaan! Ja keskimmäinen helminauha on tosiaan musta, ja sellainen monikäyttöinen, että sitä voi käyttää sekä kaula- että avainkoruna.

   Poista
 7. Moi Reija! Kiitos ihanista töistäsi! Tilasin nettikaupastasi pienen tilauksen. Enkeli on niin kaunis! Tässä on minun tekeleeni haasteeseen; http://garden-of-my-dreams.blogspot.fi/2014/08/askarteluja-syksyyn.html.

  Mustat huopahelmet ovat myös minun makuuni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienon haastetyön olet tehnyt! Mukavaa kun lähdit mukaan! Lisään sinut siis tuohon koruarvontalistaan. =)

   Ja tosi kiva kuulla, että pidät enkelistä! Vähän kyllä ajattelinkin, että olisitkohan se juuri sinä, joka tuon tilauksen teki. =)

   Poista
 8. Myöhäistää ehtoota Reija ☺
  Arvaanpa että Sinäkin "kukut" möhään.
  Sain valmiiksi jonkinlaisen tekeleen, jolla osallistuisin Sinun haasteeseen Villainen. Eikös vielä kerkiä ?
  Hyvää viikonloppua Sinulle☺☺
  ps. nuo keskimmäiset helmet on toivottavasti mun ☺♪♪♪☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painovirhe, piti olla myöhään ☺☺

   Poista
  2. Ehtoota mate! Hyvin minut tunnet! =D Täällä istuskelen sukkaneule käsissä, ja aina välillä vilkuilen konetta. =D Hienoa, että tulit haasteeseen mukaan, vielä ehtii hyvin! Hienolla huivilla olet siis koruarvonnassa myös mukana!

   Poista
 9. Kiirettä pitää, mutta taidanpa ehtiä.. siis osallistun haasteeseen :)

  VastaaPoista
 10. Valmis on.. tervetuloa kurkkaamaan:)
  Jos onni suosii, niin nuo keskimmäiset helmet kutsuu luokseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno! =) Koruarvonnassa olet siis mukana! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)