perjantai 1. elokuuta 2014

Huopaomenoita ja simpukankuori-huopakoru

Kesälomat on tältä kesältä pidetty, ja maanantaina oli aika taas palata takaisin töiden pariin. Tokihan loma on aina lomaa, mutta kuulun siihen onnelliseen porukkaan, joka kokee työnsä mielekkääksi ja lomalta töihin paluun mukavaksi.
 
Jotenkin ihmeellisesti sitä mieltää niin, että kun kesäloma on pidetty ja koulut alkavat, alkaa olla syksy, vaikka syksystä ei vielä ole tietoakaan. Syksyyn taas kuuluu sadonkorjuu. Sitä odotellessa tässä virtuaalisesti maistiaisiksi huopaomenoita =)
 

Näitäkin neulahuovutettuja omenoita tikuttaessa pääsee leikittelemään ihanilla villan väreillä!


Suosittuimpien huopahelmikaulakorujen joukkoon vaikuttaa selvästi kuuluvan aiemmin blogissani esitelty ruskea simpukankuoripalahelmiä ja huopahelmiä sisältävä kaulakoru. Tässä nyt samanlainen kaulakoru, samoista materiaaleista, tumman harmaana versiona.
 
 
Taas on tavarat pakattuna, ja huomisaamuna olisi tarkoitus suunnata Kankaanpään lauantaitorille. Paikka on minulle uusi, ja mielenkiinnolla odottelen, millaiselta Kankaanpään torielämä näyttää. Kuulemani mukaan siellä ainakin on oikein mukava tunnelma! Mutta täytyy myöntää, että kun tänään töistä tullessani ajattelin tavaroiden pakkaamista, iski hetkellinen laiskuus ja väsymys. Lienee ehkä syynä juurikin se ensimmäinen työviikko ja rytmin muuttaminen arkikuvioihin. Pikku päikkärit oli siis pakko ottaa, mutta sitten kun hommaan tartuin, olin taas hetkessä intoa täynnä. =) 
 
 
Mukavaa viikonloppua!
 

6 kommenttia:

 1. Oi ei oo totta, syötävän näköisiä omenoita nam,nam☺
  Mukavaa alkavaa helleviikkoa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mate! =) Maku tosin ihan oikeasti lienee aika "kuivahko"! ;) Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Sievää satoa olet jo keräillyt omppopuusta. Mausta viis kunhan ulkomuoto on täydellinen.
  Ihaninta juuri on palata töihin mukavien työkavereiden pariin. Minäkin sain tänään puhelun työkaverilta vaikka olen lomilla vielä. Hän toivotti mukavaa lomanjatkoa ja tervetuloa töihin. Tuntuu tosi kivalta.
  Ihanaa työrupeamaa sinulle ja taas jaksetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! =) Työnteon mielekkyyteen vaikuttaa tosiaan monta asiaa, ja kyllä se työyhteisö on yksi tärkeimmistä - ja onko ihme, työpaikalla kun kuitenkin vietetään suur osa viikosta! Myös itse pidän yhteyttä työkaverini kanssa myös vapaa-ajalla, ja kun taas töihin palattiin, niin hyvä kun sisään pääsin, kun jo halattiin ja todettiin, miten mukavaa on taas päästä kesän lomien ja muiden töiden jälkeen tekemään töitä yhdessä. Työn iloa myös sinulle, kun sen aika taas koittaa, ja siihen asti ihania lomapäiviä! =)

   Poista
 3. Ihania, kauniita käsitöitä sinulla täällä!

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)