tiistai 12. elokuuta 2014

Huovutettu kissa

Lämpimästi toivotan sinut tervetulleeksi blogini lukijaksi Susanna!
 
Lomien jälkeen tuntuu käyvän aina niin, että ajan kulku yllättää. Pääsen töistä yleensä viiden jälkeen, ja toimeksi saa pistää heti kotiin tultuaan, jos meinaa jotain saada tehtyä. Toisaalta myös aina lomien jälkeen uuden alkaessa taitaa työntekokin vaatia normaalia enemmän puhtia, joten alas istumisessa on aina se vaara, että kestää hetki saada itsensä taas toimimaan. Mutta kyllä tähän arkeen taas tottuu, kun kunnolla vauhtiin päästään. =) Tässä siis tuli taas se perinteinen "meriselitys" blogin hitaaseen päivitysvauhtiin. =)
 
Reilu vuosi sitten tein ihanalle työparilleni lahjaksi huovutetun kissan. Siitä sitten onkin poikinut useampikin tilaus, ja yhden sain taas valmiiksi eilen. Kävi vaan niin, että kun hätäpikaa kissaa aamulla kuvasin, sateisen aamun valjetessa ennen töihin lähtöä, niin kuvia nyt tutkaillessani huomasin, että ainoat jotenkuten onnistuneet kuvat tulivat kissan päästä. =D
 

 
Näitä kissoja on täällä blogissa ollut aiemminkin, mutta jotta kokonaisuus tässäkin jutussa hahmottuisi, niin tässä "korvaukseksi" "kokovartalokuva" aiemmin huovutetusta kissasta.
 
 
Kissa on siis sen kokoinen, että kissan sisälle mahtuu 3/4 litran kokoinen pullo, joten kissaa voi käyttää myös kattauksessa.
 
Nämä kissat ovat yksi hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei tule kahta samanlaista työtä. Tietenkin nämä kissat on kaikki tehty niin, että aikaa kissojen huovuttamisen välillä on ollut jonkinaikaa, ja malli on aina tullut ns. "omasta päästä", koska edellistä kissaa ei ole ollut vieressä mallina. Mutta vaikka olisin tehnyt näitä peräjälkeen, olen varma, että oman näköisiää olisivat kaikki olleet.
 
 
Tässä kollaasissa kuvat kolmesta eri kissasta, ja vaikka kaikki ovat vähän samannäkoisiä, niin silti aivan erinäköisiä.
 
Sen verran vielä kuulumisia toiminimen perustamiseen liittyen, että asiaan on tullut pieni viivytys, koska jouduin tekemään vielä korjauksia hakemaani toiminimeen, kun en ollut osannut tulkita nimeen liittyviä ohjeita aivan oikein. Nyt korjauspaperit on lähetetty, ja toivon, että saisin hyväksyvän vastauksen piakkoin... Sitten pääsisin toden teolla mm. suunnittelemani pienimuotoisen verkkokaupankin tekoon. Siihen asti, jos löydät blogistani jotain mielenkiintoista, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen villaajalankaa(at)gmail.com.
 
Muistattehan myös vielä blogissani käynnissä olevan villaisen haasteen! Toivottavasti vielä joku innostuisi lähtemään mukaan! Rimaa ei todellakaan kannata pitää tähän haasteeseen osallistumisessa liian korkealla, kaikenlaiset selitykset villan esiintymisestä haastetyössä joko materiaalina tai muulla tavoin hyväksytään varmasti! ;)
 
Mukavaa viikonjatkoa!
 
 


8 kommenttia:

 1. Ihanan onnellisen näköinen kissa.
  Myös Sinulle mukavaa viikon jatkoa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mate! =) Toivonkin, että näiden kissojen kasvoilla voisi nähdä hymyn, joka tarttuisi! =)

   Poista
 2. Upeat kissat. Hieno myös blogisi uusi ulkoasu! Odottelen vielä lähemmäs joulua, jospa nettipuotisi avautuisi siihen mennessä, muutoin pidän muistissa tuon toisen tilausvaihtoehdon. Noita enkeleitä en voi vastustaa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! =) Ihanaa kuulla, että minulla on siis odotettavissa nettipuotiini asiakas! =) Ja toivon todella, että ihan jouluun asti ei menisi... Tekstejä ym. juttuja on jo koneella valmiina odottamassa, että pääsen varsinaista puotia kokoamaan. Tosin, enpä ole moista koskaan ennen tehnyt, joten uusien juttujen opettelemista on paljon. Mutta tällaiset viestit kannustavat paljon! =)

   Poista
 3. Ihana kissa! Oikeastaan minä tarvitsisin tuollaisen karhun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Laitan sinulle sähköpostia... =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)