sunnuntai 24. elokuuta 2014

Monenlaista puuhaa =)

Paula! =) Olet erittäin lämpimästi tervetullut blogini lukijaksi!
 
Otsikon mukaisesti monenlaista puuhaa on viimepäiviin sisältynyt! Työpäivän jälkeiset tunnit on siis tullut käytettyä aikalailla tehokkaasti. =) Hieman olen yllättynyt siitä, miten paljon tämä käsityöpajani onkaan keskittynyt tähän koneen äärelle, mutta luulen, että kun asiat alkavat olla vähän enemmän tuttuja, myös nämä koneen ääressä tehtävät jutut saattavat alkaa sujua vähän nopeammin. Ja toisaalta - liittyyhän tähän alkuun paljon asioita, joita tarvitsee tehdä vähän toisella lailla hetken päästä. Esimerkiksi vaikka töihin kiinnitettävät laput: Nyt, kun ne on valmiina tiedostoilla, niitä ei tarvitse enää kirjoittaa, riittää kun vain tulostaa tarvittaessa. =)
 
Mutta siis iloinen olen tästä kaikesta puuhasta, mitä tähän liittyen olen saanut tehdä! Ja nyt viikonloppuna pääsin taas enemmän keskittymään myös itse asiaan, eli töiden tekemiseen, eli vielä enemmän suomeksi sanottuna esimerkiksi lutrailemaan vähän villan ja saippuankin kanssa. =)


 
Tässä kuvassa muutama enkelinmekko ja huopasydänpohja. Enkeleitä tarvitsisi saada piakkoin valmiiksi lisää!

 
Makeis- ja lahjakauppa Aliciaan lähti viikolla myytäväksi nämä enkelit ja huopasydämet!
 
 
Myös muutamat huopahelmet sain valmiiksi viikonloppuna. Nämä odottavat koruiksi pääsyä...
 
 
Itse korujakin on tullut tehtyä, mutta ei valmiiksi asti yhtäkään! Tämä tilauskoru odottaa vielä muutamaa puuttuvaa osasta, jotka toivottavasti saapuvat alkavalla viikolla...
 
Pari muutakin tilaustyötä odottaa materiaaleja, nimittäin villaa! Uskomatonta mutta totta, vasta viikonloppuna ehdin muilta käsityöpajajutuilta keskittymään villatilauksen tekemiseen!
 
 
Tässä menossa värjättyjen villojen inventaario. Tilanne näytti suorastaan huolestuttavalta! Onneksi täydennystä on odotettavissa toivottavasti myös seuraavalla viikolla. =)
 
Muutamat villasukat ovat tulleet ihan valmiiksi asti.
 
 
Harmaat sukat koossa n. 44-46...


... ja vaaleanpunaiset koossa n. 36-38. Molemmat löytyvät verkkokaupasta.
Ja vielä lisäksi tilauksesta yhdet harmaat junasukat.
 
Olen päättänyt, että jos mitenkään mahdollista, tätä blogin pitämistä en unohda enkä jätä, vaikka illat kuluvat nyt melkoista vauhtia. Luvassa saattaa kuitenkin olla harvemmin tehtäviä päivityksiä sitäkin laajemmalla ja sekavammalla sisällöllä. =D
 
Käsityöpaja Villaa ja Lankaa on muuten nyt myös Facebookissa, ja löytyy osoitteella https://www.facebook.com/kasityopajavillaajalankaa. Osoite löytyy myös tuolta sivupalkista ihan tekstiversiona, ja ehkä joskus mahdollisesti laitan tuonne sellaisen oikeankin Facebook "ikkunan", jos vain jostain keksin, että miten sen teen. =D
 
Tällaisia kuulumisia siis täällä. =) Puuhaa riittää, ja sehän on kerrassaan MAHTAVAA!
 
Villainen haaste blogissani 21.7.-31.8.2014
 
Ja vielä lopuksi muistutus VILLAISESTA HAASTEESTA!
 
Viikon verran on vielä aikaa osallistua! Jo nyt on valmiina pari hienoa työtä, kannattaa klikata haastekuvaa ja käydä katsomassa ainakin ne! =)
 
Mukavaa uutta viikkoa! =)
 


4 kommenttia:

 1. Toimeliasta viikkoa Sinulle huovutuksien parissa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mate! =) Ja mukavaa viikkoa myös sinulle! =) (Vastasin tähän jo kerran, mutta vastaus katosi. Saa nähdä montako vastausta kohta on... =D )

   Poista
 2. Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle Reija! Upeita juttuja olet taasen tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! =) Nautin kyllä tästä tekemisestä niin kovin paljon! =) Oikein mukavaa viikon jatko myös sinulle! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)