lauantai 16. elokuuta 2014

Verkkokauppa on avattu!

Ilolla ja jännityksellä ilmoitan, että verkkokauppani on nyt avattu! =) Verkkokauppaani pääsee osoitteella villaajalankaa.suomalainenverkkokauppa.fi ja myös tuota sivun laidassa olevaa "nappia" klikkaamalla.

http://villaajalankaa.suomalainenverkkokauppa.fi/

 
Tervetuloa tutustumaan! =)

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää☺ Onnea ja menestystä☺

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava juttu! Sydämelliset onnittelut kauppiaalle, sekä onnea ja menestystä kaupalle. :)
  Sain sähköpostisi, ja vastaankin siihen kun tulee hetki aikaa ajatella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Eikä mitään kiirettä sen sähköpostiasian kanssa! =)

   Poista
 3. Kuules nainen!! Miten on mahdollista, että mää en tiennyt tämmötteistä mitään...! Edes siis tästä blogista, joka on jo pitkään näköjään ollut. Me nähdään ja jutskataan nykyään näköjään ihan liian harvoin ;) Höh. Ja tuli ihan pikkasen ikävä taannoisia yhteisiä työpäiviä.
  Oot niiiin taitava! Onnea pisneksiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiksikin, KIITOS! <3 Ja toisekseen, myös mulla on ikävä yhteisiä työpäiviä!!! Ja kolmannekseen, se, ettet tiennyt blogista, on tapahtunut kyllä tarkoituksettomasti... Aluksi en kyllä kehdannut kertoa, kun sen edellisen kans kävi miten kävi ;) Ja nyt on lomien jälkeen päällimmäisenä tavatessa on ollut muut jutut mielessä kuin nämä omat... Otettaisko virheestä opiksi ja korjattais tilanne ihan oikeesti? =) Vois vaikka järkätä taas jotain yhteistä askartelupäivääkin jossain vaiheessa tms... On ihan oikeesti nimittäin seuraasi ikävä! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)