torstai 25. syyskuuta 2014

Huovutettuja sydämiä

Jostain syystä näin syksyllä myös sydänten huovuttaminen tuntuu erityisen mielekkäältä! Ja beigen ja valkoisen villan yhdistäminen on aina niiiiin ihanaa... =)


Tämän sydämen idea syntyi niin, että yhtäkkiä vain näin sen silmissäni. Oikeastaan ainoa muutos tuli tuossa nauhassa: Silmissäni näin ensin valkoista pitsiä, mutta kun nauhalaatikosta pilkisti tuo ehdoton lempparini, pellavan värinen nauha, niin tiesin heti, että se on se! Sitä tosin pitää kiireesti saada lisää! =) Sydämen koristeina olevat valkoiset sydämet on kiinnitetty rusettiin vahatulla puuvillanarulla, ja samaista narua on myös ripustuslenkki. Sydämen korkeus on noin 20 x 20 cm.
 
 
Sitten vielä lisäksi olen huovuttanut näitä ennestään tuttuja kiemurasydämiä. Jotenkin nämäkin näyttävät mielestäni ihan erilaisilta näin syksyllä kuin keskellä helteistä kesää. =)
 
Marjaana vinkkasi blogissaan kovin kovin tärkeästä villasukkakeräyksestä! Itse osallistun keräykseen, ja kannustan myös teitä tätä blogiani lukevat mukaan! Käykää kurkkaamassa lisää Marjaanan blogissa!
 
Ihanaa viikonloppua! =)


8 kommenttia:

 1. Ihania sydämiä! Kertakaikkiaan upeat!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniin rauhalliset sydämet ☺
  Kiitos ja Sinulle myös ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja tunnelmallista käden jälkeä!
  Ihanaa aurinkoista viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat sydämet, kuin muutenkin koko blogisi:)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)