lauantai 13. syyskuuta 2014

Pannulappuja ja huopakukkarintakoruja

Olipa ihanaa edellisen tekstin jälkeen huomata, että blogini lukijat ovat edelleen tallessa, vaikka blogi on vähän hitaanlaisesti viimeaikoina päivittynytkin! =) Tai ainakin hitaammin kuin itse toivoisin...
 
Edellisellä kerralla taisin kertoakin, että kaikenlaista keskeneräistä projektia on pyörimässä enemmän kuin kai koskaan. Yksi itselleni ihan ehdoton juttu on, että puikoilla pitää kaiken aikaa olla jotain! Vaikka koko päivän saisi käyttää huovuttamiseen, illalla on vielä sittenkin ihanaa edes pikkuhetkeksi istua kilkuttelemaan puikkoja. Joka ilta se ei tosiaankaan onnistu, mutta ainakin joinakin iltoina viikolla. Viimeaikoina puikoilla on ollut pannulappuja!
 
Myyjäisissä ja markkinoilla nämä neulotut ja pesukoneessa huovutetut pannulapu ovat olleet suosittuja, ja ne pääsivät kesän aikana jo kokonaan loppumaankin. Aiemmat pannulaput neuloin Novitan Huopasesta, mutta koska sitä lankaa ei enää ole saatavilla, piti vaihtaa ohje sopivaksi Novitan Joki -langalle. Itseasiassa tuo vaihto oli oikein hyvä juttu! Mielestäni lopputulos on Joki-langasta tehtynä kauniimpi, ja myös minun käsilleni sopii neulottavaksi paremmin tämä vähän Huopasta ohuempi lanka.

 
Näitä pannulappuja löytyy nyt siis myös verkkokaupasta. Kuvassa ensimmäisenä olevissa pannulapuissa on käytetty ns. liukuvärillistä lankaa, joten violetin sävyt vaihtelevat kirkkaasta vaaleasta tummaan violettiin. Värivaihdot ovat aika pitkät, mutta sävy mielestäni kuitenkin kovin kaunis. Tällä hetkellä siis väreinä valkoinen, violetti ja harmaa eri muodostelmissa, ja lisääkin värejä syksyn/talven mittaan on varmasti tulossa.
 
 
Tällä viikolla valmistui myös erä huopakukkarintakoruja. Nämä korut ovat menossa lähiaikoina myyntiin Makeis- ja Lahjakauppa Aliciaan. Myös jossain vaiheessa verkkokaupankin huopakukkarintakoruvalikoimaan. olisi tarkoitus lisätä tuo punainen ja valkoinen väri.
 
Tämä viikonloppu kuluukin vähän "eläimellisempien" tilaustöiden lomassa. Ja muutamat huopahelmetkin olisi tarkoitus vielä pyöritellä. =)
 
Aurinkoista viikonloppua!
 


6 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä sinä ennätät tuon kaiken!!! Kauniin yksinkertaisia pannulappuja. Minun ei muuten pitäisi käydä sivuillasi lainkaan, koska joka kerta näen jotain mitä vielä haluaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Ja olipa ihan "terveellistä" kuulla myös tällainen kommentti ehtimisestäni - kuvittelen nimittäin jatkuvasti ehtiväni enemmän kuin todellisuudessa ehdin. Päivittäin se yksi 8 tuntinen ja rapiat kun kuluu kuitenkin tuolla työpaikalla, ja sitten täällä kotonakin on aina "pari" pientä hommaa mitä pitäisi tehdä. Mutta se mitä jää kuluu kyllä aika tehokkaasti näiden hommien parissa. =)

   Poista
 2. Oi, että on ihania! Kyllä ehdit tekemään kaikenlaista!

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)