maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksyinen huovutettu kranssi

Niin se vain on, että syysihminen olen edelleen. No, täytyy myöntää, että esimerkiksi tämänpäiväinen kylmä ilma ja tuuli ja vesisade ei ole ihan mieltymyslistan kärjessä, mutta pimenevät illat, syksyn värit ja kynttilät esimerkiksi ovat joka vuosi niin ihania...
 
Syysmieltymys näkyy myös ihan selvästi töissäni: Tuntuu, että uusia ideoita putkahtelee taas aivan kuin itsestään, ja näitä töitä tekee jotenkin vielä enemmän tunteella. =) Yksi tällainen idea tuli eilen illalla, ja nyt se on jo valmis: Syksyisen värinen huovutettu kranssi, jolle voi keksiä monenlaisia käyttötarkoituksia!

 
Ei ihan 100% lampaanvillaa oleva kranssi, mutta lähestulkoon. Kranssipohja on huovutettu, mutta sen sisällä on vähän muutakin tukimateriaalia. Lisäksi, vaikka edelleen irvistelen liiman ja huovan yhdistämiselle, ovat kukat, lehdet ym. kiinnitetty kranssipohjaan liimaamalla. Näin siitä yksinkertaisesta syystä, että se taitaa edelleen olla kestävyyden kannalta varmin ja kätevin kiinnitystapa. Liiman kanssa täytyy vaan olla tarkkana, että liimaus on mahdollisimman huomaamaton. Kranssipohjan halkaisija on ulkomitoiltaan noin 17cm, ja päältä päin koristeiden kanssa mitattuna noin 25cm.
 
Kranssia voi käyttää monella tavalla. Kranssin takana on ripustuslenkki, joten kranssin voi ripustaa koristeeksi seinälle tai oveen, tai sitten sen voi asettaa pöydälle vaikkapa kattauksen koristeeksi. Tosin ulko-oveen kiinnittäessä riskinä on, että ainakin nuo "ruusunmarjat" voivat tulla nokituiksi. =) Tästä on kokemusta! =)

Aika kauniin koristeen saa myös, jos kranssin keskelle asettaa kynttilän! Kynttilän valo saa villan suorastaan hehkumaan! Paloturvallisuuden kanssa täytyy tosin olla tarkkana...

 
Tämäkin tuote löytyy verkkokaupasta. =)

Kauniita syyspäiviä ja tunnelmallisia syysiltoja! =)

8 kommenttia:

 1. Aina vaan toinen toistaan kauniimpia töitä syntyy! Olet mestari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Paitsi että mestariksi on kyllä matkaa tovi jos toinen! Sitä mukaan kun oppii uutta, tulee aina enemmän tietoiseksi siitä, mitä vielä pitäisi oppia lisää! ;)

   Poista
 2. Ihastuttava! Jotenkin ihan tekisi mieli koskettaa, kun niin sileän pehmeältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! =) Kutsun muuten huovuttamista myös villaterapiaksi, sillä jo villan tuntu sormissa on niin ihanan rentouttavaa! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)