maanantai 1. syyskuuta 2014

Villainen haaste - arvonta suoritettu!

Hetzku, olet lämpimästi tervetullut blogini lukijaksi! =)

Blogissani on ollut heinä - elokuussa käynnissä Villainen haaste. Osallistumisaika haasteeseen päättyi eilen, ja tänään on arvonnan aika! =)

Villainen haaste blogissani 21.7.-31.8.2014


Ihan ensiksi
SUUREN SUURI KIITOS 
teille kaikille haasteeseen osallistujille!

Kuten aiemminkin olen naureskellut, niin kävi tosiaan niin, että kuumipana kesänä 50 vuoteen meikäläinen sitten otti ja järjesti villa-aiheisen haasteen! =D Tuumailinkin jossain vaiheessa, että mitenköhän tähän kukaan lähtee mukaan, mutta ilokseni epäilykseni olivat aiheettomia!
 
Te osallistujat teitte hienoja ja mielikuvituksellisia haastetöitä! Valmiiden töiden joukosta löytyy huivi, lapaset, sydän, puita, lampaita ja perhosia! Ihania! Harmittaa, etten ajoissa tullut kysyneeksi lupaa kopioida kuvianne tänne omaan blogiini. Niistä olisi tullut hieno kollaasi! Alla kuitenkin vielä linkit jokaiseen haastetyöhön. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!

 
 
Sitten itse arvontaan!
 
Säännöthän menivät niin, että palkintovaihtoehtoja oli kaksi, ja jokainen osallistuja sai päättää, kumpaan arvontaan osallistuu. Toisena palkintona oli kauratyyny, ja toisena vaihtoehtona huopahelmikaulakoru. Nyt kävi niin, että jokainen osallistuja halusi osallistua koruarvontaan. Siispä kauratyyny jää tällä kertaa arpomatta.
 
 
Tiedän kyllä, että netistä löytyy kaikenlaisia hienoja arvontakoneita, mutta koska olen tietyissä asioissa perin juurin vanhanaikainen, käytin myös tässä hyvin vanhanaikaista arvontatapaa:
 Siispä kirjoitin jokaisen arvontaan osallistuvan blogin nimen paperilapulle.
 
 
Sitten taittelin paperilaput, ja laitoin kaikki lasiseen maljakkoon. Vakuutan, että arvonta suoritettiin puolueettomasti ja hyvän tavan mukaisesti. (Arvonta on muuten ikävää puuhaa, huomasin: Samalla kun vilpittömästi toivoisi jokaisen voittavan, voi nostaa kuitenkin vain yhden lapun...)
 
 
Virallisena valvojana toimi Aksu. (Virallinen valvoja ei tosin ole tässä kovin edustavassa kuosissa, vaan näyttää kovasti luikerolta, sillä allekirjoittanut on harjannut siitä viimepäivinä loputkin pohjavillat. Kaiken lisäksi koiraparasta kylvetettiin kaikki "ihanat" kesäisten uintireissujen ym. tuoksut pari päivää sitten, ja colliet tuppaavat näyttämään aika pesun jälkeiset päivät aika huvittavilta kun pestyt ja föönatut karvat harottavat vähän joka suuntaan. =D )
 
 
Mutta sitten itse asiaan!
Arvonnan voittaja saa siis valita itselleen yllä olevista koruvaihtoehdoista yhden korun toivomissaan väreissä.
 
 
Ja voittaja on:
 
 
PALJON ONNEA!!!
 
Lisäksi lupailin arpoa pienenpienen lohdutuspalkinnon:
 
 

Levyn tummaa minttusuklaata sekä huovutetun sydänavaimenperän voittaa
 
 
 
Laitan teille Maarit ja Nina vielä sähköpostia! Tosin Maaritin koruvalinnasta minulla taitaa olla kyllä pieni aavistus... =)
 
Näin on tämä haaste arvontoineen saatu päätökseen!
 
Eilen oli tarkoitus laittaa vähän taas kuulumispäivityksiäkin kuvien kera, mutta sitten jälleen kerran olikin kello jo ihan liian paljon. Mutta jossain vaiheessa siis sellaisiakin on taas tulossa. =)
 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! =)
 
 
 3 kommenttia:

  1. Voi kiitos! Tuli kyllä yllätyksenä oikein mieluinen voitto! Musta koru oli minun suosikkini:)

    VastaaPoista
  2. Onnea onnellisille voittajille ☺
    Mukavaa viikkoa Sinulle ♥

    VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)