lauantai 18. lokakuuta 2014

Jouluisia juttuja

Mamma A, lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi!
 
Olen ollut tämän viikon lomalla, ja täytyy sanoa, että on ehkä ollut erikoisin syysloma koskaan. ;) Tai no, jos alkaa oikein miettiä, niin kai sitä kaikenlaista erikoisuutta keksii menneiltäkin vuosilta. Mutta ainakin tämä syysloma on taatusti ollut jouluisin syyslomani koskaan. =D Joulujuttuja on nimittäin tehty ja väkerretty, ja moni päivä on venynyt aika myöhään - tai aikaiseen, kumpaa nimitystä sitten haluaakin käyttää.


Tavoitteenani oli saada loman aikana verkkopuotiini "jouluosasto" avattua, ja eilen sen sitten sain tehtyä. "Hyllyt" kaipaavat toki vielä täydennystä, ja vielä joitakin ideoita pyörii mielessäni, mutta tosiasia on, että aika on aika rajallista, ja koska joulun aikaan on tarkoitus osallistua myös myyjäisiin ja markkinoille, huomaan, että joulua olisi pitänyt alkaa suunnitella ja tehdä jo paaaaaljon aiemmin. =)
 
 
Toisaalta, ikinä en ole myöskään aloittanut joulun suunnittelua näin ajoissa kuin sen nyt olen tehnyt, ja tässäkin tapauksessa siis jo viikkoja tätä hetkeä aiemmin, ja vähän mietin etukäteen, tuntuuko suorastaan tympeältä joulujuttujen tekeminen kun syksy on vasta aluillaan. Vaan ei! Joululauluja en sentään kuunnellut, mutta sellainen jouluinen mieliala on ollut helposti tunnistettavissa!
 
 
Joululaulut ovat tähän asti soineet päässäni ainoastaan tätä seimiasetelmaa tehdessä. "Heinillä härkien kaukalon..." Minulle on tärkeää nähdä itsestäni, että siinäkään kohtaa, kun tietää tekemistä riittävän, homma ei muutu "liukuhihnamaiseksi", vaan se "tunne" on näitä tehdessä mukana.
 
 
Joulukukkavalikoimaan kuuluu tänä vuonna sekä amarylliksiä ja punaisia joulutähtiä. Ehkä myöhemmin vielä myös valkoisena.
 
 
Ehdottomasti suosituin tuote on ollut tämä sydäntä pitelevä enkeli. Näitä en ole ehtinyt verkkokauppaan asti saamaan välillä ollenkaan, kun niitä on kysytty sitä mukaan kuin ovat valmistuneet. Tällä hetkellä verkkokaupassa on jäljellä yksi enkeli. Nyt tilanne on se, että valkoinen villa on loppu minulta, mutta se on ollut loppu tilapäisesti myös kehräämöltä. Itse asiassa juuri tänä aamuna huomasin (asia on tarkistettu päivittäin =) ) että nyt sitä on taas saatavilla. Teen siis viikonlopun aikana tilauksen, ja heti kun tilaus on tullut, aloitan taas enkeleiden tekemisen.
 
Mukavaa viikonloppua! =)
 
 
 


8 kommenttia:

 1. Oih, voih, kun ovat hienoja! Ihanaa, kun joulunodotus alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! =) Joulun odotus on kyllä hienoa aikaa. Itselläni se tosin yleensä alkaa vasta joulukuussa. =) Esimerkiksi jouluisten tavaroiden hankkimista en oikein voisi kuvitella tekeväni vielä tähän aikaan, joten siksi tämä tuntuu itsestäni vähän hassulta. Viisaathan ovat hankkineet jo joululahjojakin hyvän tovin. Vaan onpa niitä joulutavaraoita ollut kaupoissa jo pitkään, ja kun tähän puuhaan on käytettävissä kuitenkin rajallinen aika tunteja viikossa, niin siksi ajattelin että nyt on aika laittaa omia jouluisia tuotteita esille. Sitäpaitsi juuri lenkillä katselin, että jouluvalojakin on ihmisten pihoissa jo hämmästyttävä määrä! =)

   Poista
 2. Kyllä on ihania luomuksia jälleen!
  Ja nyt oikein huvittaa, paketoin viikolla joulupaketteja eli joulu mielessä mullakin. Oikeasti aloin tarkistamaan keille kaikille olin jo niitä hommaillut vuoden mittaan. Olen melkoinen joululahjahamsteri yleensä hyvissä ajoin.

  Mukavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! =) Minulla on kyllä paha tapa jättää lahjahankinnat yleensä aika viimetippaan... TOSIN ajatuksissa ne on, ja eikös sitä sanota, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty... =)

   Poista
 3. Näistä kuvista ei voi tulla muuta kuin joulumielelle.

  VastaaPoista
 4. Ihan sika kiva blogi!! Nuo kaikki on vaa niin hienoja..... Tää blogi anto itseasiassa niin paljo inspiraatioo, että kokeilin jo tänään ekaa kertaa tota märkähuovutusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Onpa ihanaa kuulla! =) Huovutus on niin mukavaa ja mahtavaa puuhaa, että ihanaa jos olen voinut tämän blogini kautta siihen innostaa! =) Ja huovutuksen perusjutut oppii aika nopeasti, ja kun intoa on, niin tekemällä oppii! Minä en osannut juurikaan huovuttaa silloin kun tästä innostuin, mutta jatkuvasti tekemällä oppii uusia juttuja ja jippoja!

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)