lauantai 8. marraskuuta 2014

Lisää amarylliksiä

Edellisellä kerralla lupailin lisää amarylliskuvia, ja niitä olisi nyt tässä. Eilen sain istutettua viikonloppuna huovuttamani amaryllikset. Nämä vaikuttavat aika suosituilta tuotteilta, ja uusia on taas tuloillansa. =)

 
Tässä pelkkiä valkoisia amarylliksiä. Viimejouluisista versioista valkoiset olivat selvästi suositumpia, saa nähdä onko niin myös tänä vuonna.
 
 
Valkoisten amaryllisten keskustassa on hiven hentoa vihreää.
 
 
Tässä sitten sekä punaisia että valkoisia. Tuolle punaiselle värille tapahtui taas kuvatessa jotain ihmeellistä. Jos kuvaisi päivänvalolla, niin ei kävisi. Ruukut ovat harmaita saviruukkuja, vähän epätasaisia väriltään, mutteivät ehkä ihan niin paljoa kuin kuvassa. Kuitenkin ne sopivat mielestäni hyvin näille kukille. Pellavan värinen rusetti on pienenpieni yksityiskohta, mutta vaikuttaa kokonaisuuteen lopulta aika paljon, huomasin, kun mallailin, että laitanko niitä ruukkuihin vai en.
 
 
Huomenna vietetään isänpäivää. Oman isäni kanssa olemme luonteiltamme monissa asiassa hyvin samanlaisia.  Eiköhän osa näistä käsillä tekemisen geeneistä ole myös isältä perittyjä, työkalut ovat vain vähän erilaiset. ;) Ja myös jotain samaa tekemisen tarkkuutta huomaan itsessäni, jota näen isäni tekemässä. Siinä missä isä kiinnittää taulutv:n seinään niin, että se kestäisi vaikka roikkumista, päättelen minä sukkalangat monen kiemuran kautta tai vanutan villaa vielä yhden ylimääräisen kierroksen. =) Tähän käsityöpajaani liittyen isäni on ollut ehdottomasti suurin ja tärkein tuki. Hän sanoi minulle jo silloin, kun aloin käsitöiden myynnistä puhua, että perusta toiminimi. Vastasin, että ehdottomasti en. =) Ja hän oli myös ensimmäinen, jolle lopulta pohdintojen jälkeen päätöksen tehtyäni kerroin, että sittenkin sen taidan perustaa. Tätä ennen olimme käyneet monia keskusteluja, joissa isäni seikka toisensa perään kumosi luulojani kaikesta siitä vaikeasta, mitä toiminimen pyörittämiseen liittyisi. Isä on myös ratkaissut monta pientä teknistä käsityöpajaan liittyvää ongelmaa: Hän esimerkiksi hankki minulle kevyen, kätevän ja helposti kuljetettavan myyntipöydän varjoineen, löysi paneelisen seinämän johon saan kiinni myytäviä tuotteita, ja kun myyntipöytään tarvittiin telinettä koruille, hän keksi pappani aikanaan kuoriman oksaisen puun, jonka hioi ja lakkasi viimeisen päälle. =) Huomenna saan esittää isänpäiväonnittelut ihan kasvokkain, mutta koska tiedän, että käyt isä täällä toisinaan myös lueskelemassa näitä juttuja, niin siinäs luit, olet tärkeä! <3

4 kommenttia:

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)