tiistai 30. joulukuuta 2014

Huopahelmikaulakoruja

Ihan ensiksi, tervetuloa blogini lukijaksi Tuire! =)
 
Joulun pyhien mentyä kaivoin villat taas heti viikonloppuna esiin, ja huovuttelin huopahelmiä. Edellisten huopakorujen tekemisestä olikin taas kulunut tovi, kun joulun alla keskityin enempi muihin huopajuttuihin. Ja olipa tämä taas niin mukavaa! =) Itsekseni totesin, että täytyy mun tästä puuhasta aika paljon pitää, koska taas ehkä noin viikon näpertelytauon jälkeen (jos neulomista ei siis lasketa) ajantaju katosi kun vauhtiin pääsin. =)
 

Tein yhden aiemminkin täällä esittelemäni ja kohtalaisen suositun simpukankuoripalahelmistä ja huopahelmistä valmistetun korun, ja muutaman ihan uudenlaisen.


Tähän koruun huovutin valkoisia ja beigen värisiä huopahelmiä.
 
 
Lisäksi valkoisiin huopahelmiin laitoin hopeoidut helmihatut. Muina helminä siemenhelmet, ja savun väriset fasettilasihelmet ja kristallit. Fasettihelmien molemmin puolin on vielä hopeoidut pallorondellit.
 
 
Tässä korussa pelkästään beigen värisiä huopahelmiä. Näyttävät kuvassa kyllä tummemmilta kuin oikeasti ovat.
 
 
Beige ja vaaleanpunainen on aika herkullinen yhdistelmä mielestäni. Tässä korussa siis lisäksi beigen värisiä ja vaaleanpunaisia helmiäislasihelmiä, joiden välisäs hopeoituja pallorondelleja. Pienenä yksityiskohtana nuo pienet hopeoidut kukat huopahelmien molemmilla puolilla. Ja siemenhelmiä tietenkin tässäkin korussa.
 

Ehkä nuo ihanat pakkaspäivät saivat innostuksen valkoisesta ja kimaltelevasta korusta. =) Tähän laitoin tarkoituksella vähemmän myös huopahelmiä kuin yleensä saadakseni myös ulkonäöllisesti "kevyen" korun. Kevyitähän nämä ovat oikeasti kaikki. =)

 
Huopahelmien molemmin puolin on jälleen hopeoidut helmihatut. Lisäksi valkoisia helmiäislasihelmiä, hopeoituja pallorongelleja ja ihaniaihania stardust-helmiä. Siemenhelmiä tässä korussa on kahta eri kokoa.
 
Vaikka näpertely oli taas ihanaa, niin ihanaa oli myös viettää leppoisia joulun pyhiä ja opetella rauhoittumisen jaloa taitoa. =) Sekään ei nimittäin ole mikään itsestään selvä asia, sen jälleen huomasin. Helposti se kiire jää päälle, eikä heti osaa asettua aloilleen, vaikka tietää, että kiirettä ei tosiaan ole nyt mihinkään.
 
Sellaisen "uuden vuoden lupauksen" nyt teen, että enää en päivittele täällä pitkiä kirjoitustaukoja. Aika naurettavaakin, kun se tulee näissä mun jutuissa mainittua jatkuvasti. =D Kirjoittelen siis kun sopivia hetkiä ilmaantuu, enkä ota asiasta paineita. Mutta on  NIIIIIN ihanaa aina huomata, että te jotka täällä blogissani käytte, olette täällä juttujani lukemassa, hitaasta päivitystahdista huolimatta! Jokainen kommentti on aina niin mieltä lämmittävä juttu! <3
 
Jos en päivittänyt joulukuussa paljoa omaa blogianikaan, niin enpä sitten kyllä paljoa blogijuttuja lueskellutkaan. Ihana lukupaketti olikin joululomalla odottelemassa, kun oon päässyt kurkkimaan, mitä kaikkea ihanaa olette tehneet! Tuo lista tuossa sivupalkissa sisältää kyllä niin mahtavia blogeja, että ehdottomasti kannattaa tutustua! Paljon kaunista katsottavaa, hienoja ideoita ja taitavia toteuttajia!
 
Tämä vuosi alkaa olla kutakuinkin aika loppusuoralla. Ennen uuden vuoden toivotuksia ehtii siis vielä kuitenkin toivotella mukavaa loppuvuotta! ;)6 kommenttia:

 1. Niin ihania huopakoruja. Huomaa kyllä ettet näitä palleroita ensimmäistä kertaa pyörittele:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitu! =) Onhan näitä muutama tullut jo pyöriteltyä, mutta siitäkin huolimatta aina tasaiseen tahtiin tulee myös sellaisia palleroita, jotka kuivuttuaan eivät läpäise "laaduntarkkailua", eli ovat joko muhkuraisia tai kooltaan ihan omaa luokkaansa. =D

   Poista
 2. Upeita huopahelmikoruja! Ne sinulta joululahjoiksi tilaamani huopahelmikorvakorut olivat kovasti nuorten naistemme mieleen. Samoin karhucooleri herätti kovasti ihastusta. Amaryllikset antoivat meille hauskuutta nauruksi saakka. Lähetin toisen niistä postipakettina mummille. Mummi oli paketin avattuaan ajatellut ettei ole nyt olleet Marjaanan ajatukset ihan järkevät, kun kukan postipakettina laittoi. Oli miettinyt että miksei kukkavälityksen kautta, kuten aiemmin. Siinä miettiessään oli käärettä avannut, etsinyt kukalle alusasetin ja siihen vettä. Vasta kun oli ruukkua laittamassa asetille, oli huomannut etteihän tämä kukka vettä tarvitsekaan. Mummu sanoi että sitten hän istahti tuolille ja nauroi. Sanoi että niin kaunis kukka, ja joka kerta katsoessaan tulee hyvälle tuulelle ja naurattaa. Aivan täydellinen lahja!
  Kiitos näistä sinulle Reija. Joku päivä minä vielä päätän minkäväriset huopahelmet haluan itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Ja kiitos myös aivan ihanasta palautteesta! <3 Ja amarylliksiin voin tämän jälkeen olla jo todella tyytyväinen jos näin täydestä meni! =) Parasta ja tärkeintä itselleni on, jos tekemäni tuotteet tuovat hyvää mieltä! Näitä kuullessani into tähän hommaan kasvaa aina valtaisasti!

   Poista
 3. Hyvää tulevaa vuotta ja kiitos blogiystävyydestä. Terkuin Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Hyvää uutta vuotta myös sinulle, ja kiitokset myös blogiystävyydestä! <3

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)