torstai 19. maaliskuuta 2015

Huopatuotteita kattauksiin ja markkinavalmistelujaTervetuloa blogini lukijaksi Kati K! =)
 
Ihanainen kevätaurinko on hellinyt täällä useampana päivänä, ja keväinen olo on kummasti siirtynyt myös huovutussaralle. =)
 
 
Tuloksena keväinen pullonpäällinen ja pari pannunalusta.
 
 
 
Idea näihin pannunalusiin syntyi jo joskus ennen joulua, kun huovuttelin harmaata sydäntä. Mietin, että jos harmaaseen sekoittaisi vähän eriväristä harmaata ja valkoista, sehän näyttäisi ihan kiveltä... ja mitä sitten voisi tehdä... Pieniä kivennäköisiä sydänmagneetteja olen huovuttanut joskus aiemmin, mutta sitten tuli ajatus, että pannunalunen! Sopisi ehkä aika hyvin kesäaikaan kattauksiin! Joskus yksinkertaisenkin idean toteuttaminen kestää, ja nyt oli tämän toteuttamisen aika. Pannunaluset ovat vahvat, ja 100% suomalaista lampaanvillaa. Kuvassa pannunaluset näyttävät kutakuinkin saman kokoisilta, mutta todellisuudessa toinen on halkaisijaltaan noin 15 cm ja toinen noin 24 cm. 

 
 
Pullonpäällisiä olen tehnyt aiemminkin tilauksesta, mutta ne ovat olleet eläin- tai ihmishahmoja. Myös tällaista toisenlaista pullonpäällistä olen suunnitellut jo pidempään, ja nyt kun katselin limen vihreää villaa, tiesin, että sellaisen tekemisen aika olisi nyt. Tuohon hautuneeseen suunnitelmaan kuului myös huovutettu kukka, ja se on tässä lopputuloksessa tällainen valkoinen lilja.
 
 
Kukan kiinnitystä päälliseen mietin vielä tekovaiheessakin, ja lopulta päädyin tekemään tuosta varresta eräänlaisen mansetin päällisen ympärille. Tämä "mansetti" ei siis ole päällisessä kiinni, ja näin kukan paikkaa voi myös hieman muutella. Toisaalta kukan saa myös halutessa/tarvittaessa pois, jos päällistä esimerkiksi tarvitsisi puhdistaa. Päällisen kylkeen tikuttelin tuttuja kiemurakuvioita.
 

 
Viikonloppuna olisi pitkästä aikaa luvassa markkinatouhua. Tampereella Tallipihalla on viikonlopun ajan Maalismarkkinat, joissa olen mukana launtaina. Oma myyntipöytäni löytyy Tallista. Pari iltaa onkin kulunut pakkaushommissa, hintalappujen askarteluissa, mukaan otettavien tuotteiden valinnassa jne... Nyt alkaa kaikki ollakin jo kutakuinkin valmiina. Tallipiha on aivan ihana paikka, ja innolla jo lauantaita odottelen!
 
Mukavaa viikonloppua! =)6 kommenttia:

 1. Kaunis pullonpäällinen, ja lilja koristeena niin ihana.

  VastaaPoista
 2. Upeat! Onnea messuille! Toivottavasti kauppa käy ja ihmiset löytävät ihanat tuotteesi!

  VastaaPoista
 3. Sulla on taas kivoja uusia ideoita kevääseen! Kaunista!
  Toivottavasti markkinat sujuivat kivasti!

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)