perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria

Pitkästä aikaa täällä blogimaailmassa taas! Joskus taannoin lupasin, etten enää selittele, jos näitä taukoja tulee, mutta nyt voin kertoa, että tämän pitkän tauon syy on ollut ehkä ihan hyväksyttäväkin, nimittäin muutto! Koneelle ei yksinkertaisesti ole ehtinyt, eikä juuri villapussukoillekaan. Pari kerrosta on tullut aina silloin tällöin yön pimeinä hetkinä terapiamielessä neulottua, mutta muuten lähestulkoon kaikki liikenevä aika onkin tässä hetken verran kulunut pakkaamiseen, siivoamiseen, tavaroiden purkamiseen, siivoamiseen jne... Mutta kaikki puuha on ollut vaivan arvoista: Muutto nimittäin toteutti kaksi haavetta: Ensinnäkin sielultaan kaikkea muuta kuin kaupunkilainen pääsi takaisin maaseudulle, ja toisekseen, nyt minulla on myös työhuone! Aikaa ei siis tarvitse nyt käyttää tavaroiden etsimiseen, esilleottamiseen, ja taas siivoamiseen, vaan nyt näillä käsityötarvikkeilla on omat paikkansa, ja kun hommat lopettaa, voi sulkea oven perässään, ja jatkaa seuraavana päivänä siitä mihin jäi. Täytyy sanoa, että näitä tarvikkeita ja työvälineitä onkin muuten kertynyt melkoinen määrä. Huomasin sen pakkaamisessa. =) Aika tehokkaasti oli käytetty edellisen kodin kaikki jemmapaikat näiden säilömiseen. Ja aina jostain löytyi vielä joku nyssäkkä lisää. =D
 
Muuttotohinan keskelle tuli aivan ihana yllätys Villasukkavuosi -blogin Marjaanalta! Sain nimittäin ihanimman blogihaasteen ikinä, kerrassaan mykistävien saatesanojen kera! Kiitos Marjaana!!!
 
Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
Myös minä lähetän haasteen eteenpäin kahteen ihanaan blogiin:

Garden of My Dreams on ihana blogi, josta löytyy upeita kuvia ja juttuja puutarhaan liittyvistä asioista, sekä myös paljon hienoja kädentaitoihin liittyviä ideoita!
 
Pajupirtti on yksi niistä blogeista, joiden säännöllisenä vierailijana olen ollut kaikkein pisimpään, jo edellisen blogini ajoilta asti. Pajupirtin Kaisa on varsinainen kädentaitojen moniosaaja, ja aivan erityisesti Pajupirtissä minua kiehtoo luonnonmateriaaleista tehdyt työt! Niitä voi kutsua kertakaikkisesti taideteoksiksi!
 
Tästä haasteesta olikin mukavaa aloittaa viikonlopun vietto! Vielä on vähän muuttoon liittyviä "loppusilauksia" tehtävänä, mutta tämä viikonloppu on toivottavasti hetken tauon jälkeen kovin villan ja langan täyteinen. ;) Mukavaa viikonloppua kaikille! =)

7 kommenttia:

 1. Vois sinua Reija♥, kiitos haasteesta. Tämä vaikuttaa kohtuulliselta haasteelta kun ei välttämättä tarvitse haastaa ketään. Jatkuvat ketjuhaasteet kun saa karvat nousemaan pystyyn.
  Otan haasteesta vastaan sen viimeisen kohdan ja laitan sinulle näin naistenpäivän aattona ja onnistuneen muutosi kunniaksi paketin tulemaan ensi viikolla. Laita minulle osoitetietoja s.postiin (kaisla9@suomi24.fi)
  Onnittelut vielä uudelle kodille. Varmaan nautit omasta työhuoneesta ja luonnon rauhasta.
  Blogiystävän halaus Kaisalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voi sinua Kaisa! <3 Yhteystiedot on lähetetty, lähetäthän sinäkin "paluupostissa" minulle omasi, niin voin postittaa oman muistamiseni sinulle! Ja kiitos myös onnentoivotuksista! Nämä molemmat mainitsemasi asiat saavat aikaan suurta kiitollisuutta! Halauksin Reija

   Poista
 2. Tämä todellakin oli ihana haaste, minäkin olen tähän osallistunut! Jäin lukijaksi blogiisi, kauniita käsitöitäsi hetken ihailtuani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuitiina! Lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi! =)

   Poista
 3. Voi, miten ihana haaste! Kiitos tuhannesti tästä, olen otettu! Onnea uuteen kotiin ja ennen kaikkea omalle työhuoneelle. Maalla on kyllä niin seesteistä ja ihanaa asua;) Minäkin lähetän sinulle halauksia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. laitathan yhteystietosi s-postiini; gardenofmydreamsblogi@gmail.com:)

   Poista
  2. Kiitos Maarit! Ja tämä on kyllä niin ihanaa! Esimerkiksi tänä aamunakin oli niin käsittämätöntä lenkittää koiraa keväisen aamuauringon paistaessa, kun lähes ainoa hiljaisuuden rikkova ääni oli joutsenten huuto... Halaukset myös sinulle! <3

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)