keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ilahdutettu =)

Villasukkavuosi -blogin Marjaana lähetti minulle Ilahduta bloggaajakaveria - haasteen. Näin ihanaan haasteeseen lähdin ilman muuta mukaan, ja siitähän seurasi se, että postilaatikossa odotti päivä toisensa jälkeen mitä ihanampia ilahdutuksia! =)
 
 
Marjaana ilahdutti minua lähettämällä minulle kaksi kerää ihanaa lankaa, sekä koukkuamiskoukun. Tämä ilahdutus sisälsi myös pienen lisähaasteen opetella koukkuamaan lapaset! =) Marjaanan blogissa on usempi pari aivan upeita koukuttuja lapasia, joita olen käynyt ihastelemassa. Itse en ole ikinä tuota koukkuamista tehnyt, eikä sen tekemisestä ole siis hajuakaan, mutta nyt kun on sekä välineet että materiaalit, niin täytynee käydä youtubessa katselemassa, miten se koukkuaminen sitten tapahtuukaan. Tosin lapaset kuulostaa aika kunnianhimoiselta ekalta työltä, joten ehkä käytän ensin joitakin omista jemmoista löytyviä langanjämiä "muutaman" harjoitustilkun tekoon... KIITOS Marjaana! <3
 
 
Garden of My Dreams -blogin Maarit puolestaan ilahdutti minua kovin ajankohtaisella tiskirätillä (sana rätti ei muuten oikein sovi tähän kohtaan ollenkaan... ), sekä pussillisilla porkkanan ja pioniunikon siemeniä. Molemmat siemenpussilliset päätyvät varmasti tulevana keväänä maahan! Maaritin blogissa on ihana käydä katselemassa upeita kuvia ja haaveilemassa. ;) Tuskin maltan odottaa, että pääsen näkemään, mitä tämän talon pihasta kevään koittaessa löytyy ja mitä tänne ehkä voisi istuttaa. No, pioniunikkoja ja porkkanoita ainakin. =) KIITOS Maarit! <3
 
 
Pajupirtin Kaisa ilahdutti minua ihanalla kangassydämellä ja kyltillä, jonka teksti on niin totta! Tuon sydän kädessäni kuljeskelin ympäriinsä miettien sille parhainta paikkaa. Lopulta päädyin laittamaan sen työhuoneeni oveen! Ensinnäkin siksi, että sydän sopii tällaiseen vanhaan puiseen oveen täydellisesti, toisekseen siksi, että sen näkee heti kun astuu eteisestä sisään, ja kolmanneksi juuri tämän työhuoneeni ovessa sillä on varsin merkittävä symbolinen viesti minulle itselleni, liittyen elämään, unelmiin ja niiden totettamiseen. Ajatuksiin ja pohdintoihin, joita viimevuosien aikana mielessä on ollut. KIITOS Kaisa! <3 
 
 
 
Nyt voisi sanoa, että viikonloppuna sain viimeisteltyä todella monta työtä. =D No, aika simppeliä se lopulta oli, kuten kuvasta näkyy. Muuttotouhujen keskellä ei paljoa tullut käsitöitä tehtyä, mutta jo pelkästään pään ja henkisen hyvinvoinnin takia piti aina illan hämärinä ja pimeinä hetkinä sentään muutama silmukka edes neuloa. Tuloksena aika monta paria vauvan sukkia. =D No, ei näitä kaikkia tosin ihan muuttoviikon aikana tehty, mutta niillä hujakoilla kuitenkin. Viikonloppuna päättelin viimeiset langat ja pyörittelin nyörit rusetteja varten. Nyt verkkokaupasta löytyykin kolmessa eri koossa ja värissä näitä sukkia. Lankana 100% villaa oleva Ulrika. Aivan ihanan pehmeä lanka, jota voi pestä myös pesukoneessa!

5 kommenttia:

 1. Sinun taitosi tuntien, lapaset eivät ole lainkaan liian kunnianhimoinen työ. Huomaat miten nopeaa ja helppoa koukkuaminen on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lisäkannustuksesta Marjaana! =)

   Poista
 2. Onnea arpavoitoista☺
  Kauniita huolella tehtyjä junasukkia ☺
  Hyvää viikonloppua Sinulle ♪☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te! =) Aina lämmittää ja ilahduttaa kovasti, jos kuulen lopputuloksen näyttävän huolella tehdyltä, se kun on tärkein tavoite minulle! =) Hyvää viikonloppua myös Sinulle! =)

   Poista
 3. Ole hyvä Reija! Haaste oli tosi mukava! Ihanat töppöset vauvalle olet tehnyt! Pionin siemenet voit kylvää suoraan penkkiin;)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)